tiistai 12. tammikuuta 2010

Uutta opettelemassaMieheni yllätti ja kertoi, että hänellä olisi toimistolla "klohmu" eli Canonin pikkaisen parempi kamera kuin minulla käytössä oleva pikkupurkki. No, nyt klohmu on minulla harjoituskäytössä. Täytyy kyllä sanoa, että mitä enemmän kuvia ottaa, sen kriittisemmäksi tulee...

Tänään aamupäivällä ulkoiltiin perinteisesti lasten kanssa. Siinä sivussa yritin katsella kivoja kuvakulmia. Lapset suksilla ja äiti kameran kanssa ei ole mikään paras yhdistelmä, mutta pakko yrittää, koska pelkään, että lumiset maisemat häviävät lämpenevän kelin mukana. Ainakin tämä kuurainen lumivaippa puista karissee lähipäivänä pois.

Osa kuvista on kulkenut photoshopin värikorjailun kautta, osan jätin tarkoituksella alkuperäiseen väriinsä. Minusta koivu on aivan ihana tässä kuuraisessa puvussaan! Ulkona on niiiin kaunista!

Jatkan kameraharjoittelua seuraavaksi sisällä eli saas nähdä mitä seuraavaksi tulee!
Mukavaa lumista viikkoa! Nyt on ainakin parhaat ulkoilusäät!

5 kommenttia:

 1. Hyvällä kameralla kuvaaminen on nautinto.Ja totta: mitä parempi kamera, sen kriitesimmin niitä kuviansa katsoo. Kuuvamisen iloa sinne!

  VastaaPoista
 2. Klohmulla on ilo kuvata : )
  Nyt pitäisikin niin kuvata tätä kermapursotusmaisemaa, pian se on mennyttä. Ihanat kuvat, tykkäsin ylimmästä eniten.

  VastaaPoista
 3. Voi, kunpa saisin myös uuden kameran. Mutta tosiaan täytyyhän sitä opetella käyttämään. Jotenkin vain tuudittaudun ajatukseen että parempi kamera=paremmat kuvat.

  VastaaPoista
 4. Räps, räps, räps! Kivoja talvisia kuvia.
  Harjoittelun ja kuvaamisen iloa naapuriin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteistanne! Onneksi nämä "kermanpursotusmaisemakelit" vielä jatkuvat! Ulkona on yhäkin satumaista.
  Uuden Kuun Emilia: Se uusi kamera ei tosiaan yksin tuo mitään onnea ja autuutta. Pitäisi sitten opetella käyttämään kaikkia hienouksia tai edes osaa niistä, ja ehkäpä se kamerasilmäkin kehittyy. Toivon ainakin niin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!