lauantai 30. tammikuuta 2010

Pientä tuunailua...

Pikku juttujen virkkaus sopii minulle tällä hetkellä parhaiten. Elämä on aika pätkäistä, lapset keskeyttävät kaikenlaisen puuhailun vartin välein ja muutenkin on kiva saada nopeasti jotain valmista.

Eilen iltateellä päätin hieman tuunailla ystäväni hylkäämää liiviä. Liivin kaulus aukesi hieman liian alas, joten ompelin sitä vähän kiinni ja peitin ompelukseni muutamalla kukalla.

Kas näin... Nyt tämä kapea, pitkä liivi on jo käytössä. Tykkään... Kiitos, ystäväni!Nämä tehdasvalmisteiset pipot ovat myös saaneet pientä piristystä.
Eilen kävin lankakaupassa ostamassa uusia materiaaleja. Myös Fidasta tarttui mukaan pussi lankajämiä. Tarkoitus on virkkailla seuraavaksi useissa blogeissa näkyneitä pyörylöitä. Vielä en tiedä, mitä niistä syntyy, mutta ei se haittaa!

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Täällä virkkuusormet jo syyhyävät!

5 kommenttia:

 1. Ei siinä isoja juttuja tarvita, kun jo saa ihmeitä aikaan. Tosin minä en osaa virkata mitään, että se siitä!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kukat on parhaimpia piristeitä. Ja ah, niin helppoja ja nopeita tehdä!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, kun osaa tuunata vaatteita. Minulta ei onnistu, mutta voinpahan ihailla muiden hienoja tekeleitä.

  VastaaPoista
 4. Emilia ja Kirjailijatar: Virkkaaminen on oikeasti helppoa! Eka vaikka peruspannulappu ja sitten voi jo kokeilla joukkoon muuta!
  Tirpana: Mulla on nyt pyörylät työn alla. Nekin on ihanan helppoja. Voi keskittyä värien sommitteluun... =)
  Kirjailijatar: Minulla iso pointti vaatteiden tuunailussa on niiden kierrätys. En tykkää koko ajan ostella uutta, kun vanhasta saa jännää ja persoonallista. Tai tästä jännästä ja persoonallisesta voi toki olla montaa mieltä... =)

  VastaaPoista
 5. Täällä sama juttu, että virkkuukset pidän pieninä. En edes osaa mitään monimutkaista ja elämä on tosiaan melko pätkittyä...en saisi keskityttyä johonkin oikein haasteelliseen juuri nyt. Kukan saa kuitenkin nopsasti kasaan ja siitä tulee ihan yhtä hyvälle mielelle kuin suuremmastakin käsityöstä.
  Ihania olet virkannut!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!