keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Ihan pihalla

Kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseen. Tuntuu, että useampikin on samoissa nurkat puhtaaksi -tunnelmissa. Täällä hävitysfiilis ja -energia ovat onneksi vielä tallessa. Olen saanut ihan kiitettävästi projekteja täällä sisällä käyntiin. Sisustusprojektit ovat vielä "ennen"-vaiheessa. Palaan "Jälkeen"-kuvien kanssa toivottavasti pian asiaan. Samoin viime yönä kehittelin päässäni muutamaa uutta käsityöprojektia. Toteutus vaan vielä puuttuu...

Mutta tänään ollaan lasten kanssa ihan pihalla!
Viime yönä oli satanut hiihtokansan termein "pyydaa" tai puuteria. Ihanaa, kevyttä lunta, jossa näkyi isot lumihiutaleet, kun tarkkaan katsoi. Kevyttä kolata ja loistavaa saunan jälkeen kieriskelyyn, jota meillä harrastetaan. Samoin tämä puuteri on ollut aikana ennen lapsia himoittua Sveitsin reissuilla, kun olemme mieheni kanssa kolunneet rinteitä ja rinteiden ulkopuolisia kolkkia.

Lapset ja naapurin lapset harrastivat vakoilua lumisessa majassaan. Löydättekö kaikki kuusi lasta?


Tässä sitten hieman photoshop-kikkailua. Sama liukumäki edestä, jossa värit korjattu photoshopilla ja liukumäki portaineen sitten aidossa valossa. Kyllä tuo sinisyyskin miellyttää... Mitäs mieltä muut kurkkijat olette?

Neidillä päässään joulukuussa valmistunut tupsupipo, joka odottaa kauluria kaveriksi.

Mutta nyt hiihtämään! Mukavaa loppiaisen jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa menoa siellä! Mietin tuota lumen väri juttua. Onhan se lumi yleensä omin silmin nähden kai valkoista...riippuu tietysti vuorokauden ajasta, joskus näyttää vähän siniseltä..vastavaloon jopa vähän punertavalta. Kamerahan ei kumminkaa näe samoin kuin ihmissilmä ja joskus on ihan syytäkin, jos haluaa, korjata sen kameran näkemä vastaamaan sitä mitä silmä näkee. Tulipa tästä nyt pitkä pohdinta : )

  VastaaPoista
 2. Jatkan vielä...siiis aidomman näköinen on minusta tuo korjattu versio = )

  VastaaPoista
 3. Vieläkin jatkoa...innostuin oikein : )
  Ja nimenomaan valkoisen kanssa kameralla on vähän vaikeuksia, jos sitä on kuvassa paljon. Itse käytän joskus valotuksen korjausta jo kuvausvaiheessa, lisää valoa, niin näyttää se lumikin valkoisemmalta.

  VastaaPoista
 4. Taru: Kiitos innostumisesta aiheeseen! Kiva saada kokeneemman näkemys aiheesta. Ihan järkevältä kuulostaa perustelusi, kun katsoo noita kuvia.

  Mukavaa pakkaspäivää!

  VastaaPoista
 5. Minä pidän enemmän valkoisesta. Paitsi silloin kun sen kuuluu olla sinistä.

  Onni on oma liukumäki!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!