keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Poikien juttu ja kukkakuvailua

Olin ajatellut jättää tämän uusimman kädentuotteeni esittelemättä, koska siitä ei mielestäni tullut erityisen "kaunis". Pipon tilaaja, ekaluokkalainen poikani, oli kuitenkin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, joten tässä sitten kuva siitä.Poika siis tilasi pipon, jossa olisi ISO tupsu. Sanoin tekeväni pipon jämälangoista, ja poitsu sai itse valita värit. Olin vähän ihmeissäni, kun hän valitsi ensimmäiseksi keltaisen. Minulta löytyi vain pieni keränloppu sitruunankeltaista, ja se päätettiin säästää tupsuun. Muutenkin valituissa langoissa oli reippaasti eri värejä. Hieman jopa karsin värejä. Tupsu muuten tehtiin yhteistyönä!

Nämä isotupsuiset pipot ovat kuulemma iso hitti. "Koulukummillakin on sellainen", poika selitti.

Tänään pipo oli eka päivää päässä, ja minä-ressu pelkäsin, että kiusataanko poikaa... Hih, reippaana tuli poika kotiin. Pipo oli huomattu, ja ilmeisesti tykätty yhäkin!

Oletteko muut huomanneet tällaista trendiä ja löytyykö tällaisia pipoja ympäri Suomea?
___

Päivällä paisteli aurinko oikein mukavasti. Nappasin muutamia kuvia eilen saamastani ihanaisesta ruukkuleinikistä.


Ja tietenkin minulla oli pari apuria, jotka halusivat kuviin. Tästä tuli mielestäni aika hauska.


Kukka päätyi tähän kirppiskattilaan...


Aurinkoisia päiviä lisää vaan! Kävin ulkonakin kameran kanssa postinhakureissulla, mutta saalis oli vaatimaton. Pitäisi lähteä ihan kunnolla ulkoiluttamaan kameraa!

7 kommenttia:

 1. Noi on niin hitti nyt! Katso mun blogista kun miehiseni kulkee samanlainen tupsu heiluen Amsterdamin kaduilla ja on ostettu oikein Lontoosta niin Hip liikkeestä että! :)

  VastaaPoista
 2. No, ei se oikein hyvin näy kuvissa... siis siellä mun blogissa, mutta sen verran vielä ettei taida olla pelkästään poikien juttu, koska Roosa yrittää sitä pipoa jatkuvasti varastaa ja mä olen sitä myös lainaillut ja ûber trendikäs lastenhoitajamme tulee samanlainen pipo päässä hoitamaan lapsia (on siis myös naisenpuolikas). :)

  VastaaPoista
 3. Ihana leinikki. Niin keväinen tuossa valossa!

  VastaaPoista
 4. Joo isot pipot ja tupsut on nyt in. Meidän ekaluokkalainen tyttökin halus sellaisen, kuten myös serkkunsa nelosluokkalainen tyttö, kuten myös sukulaispoika kutosluokalta.. :-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä noita tupsupipoja on alkanut ilmestymään. Ja isommilla pojilla varsinkin olen noita nähnyt. Myös karvalakit tekevät paluuta... Hieno on teidän poja pipo!

  VastaaPoista
 6. Kiva pipo minustakin :) On mukavaa ilahduttaa lapsia ja tehdä välillä käsitöitä ihan heidän makunsa mukaan. Itsekin tein juuri raidallisen pipon pojalle ja kiinnitin siihen sellaisen valmiin silitettävän merkin, salama mcqueenin kuvan. Noi "naama-autot" ei ole minusta niin hirveän ihanan näköisiä, mutta poika oli tyytyväinen ja pipoa on pidetty paljon.

  VastaaPoista
 7. Kiitti kommenteista! Täytynee sitten ruveta seuraavaksi tehtailemaan pipoa itselle, ja toooosi isolla tupsulla. =) Ostin juuri marketista kerän ruskeaa Seitsemää Veljestä ja mietin, että mitähän siitä tulisi...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!