maanantai 4. tammikuuta 2010

Hävityksen kauhistus


Vuoden vaihduttua olen siistinyt joulun jäljet koko talosta ja siivonnut kaiken ylimääräisen odottamaan ensi joulua. Kevät saa tulla ja paikat kylpevät siisteinä auringon valossa. Vaan ei...

Todellisuus on tämä. Ja varokaa, tämä ei ole kaunista katseltavaa!Kuistilla on iso läjä joulusta kertynyttä kamaa odottamassa kierrätystä. Pahveja ja energiajakeeseen menossa olevia lahjapapereita. Eteisessä kaikki tasot tursuavat sitä sun tätä ja kaapeista vyöryy läjä tavaroita, kun ne avaa.

Nyt riitti! Ylimääräinen tavara kierrätykseen ja tyhjiä pintoja esiin. Joka paikassa lojuvat tavarat joko järkeviin paikkoihin tai sitten ulos! Minulle iski tänään rojuhepuli ja siivosinkin saman tien kahden lapsen vaatekaapit ja sain jo osan pienistä vaatteista eteenpäin. Ihanaa!

Helmikuulle varaan kirppispaikan ja sitä varten voinkin sitten kaivella lisää kaappeja! Nyt jo hieman helpotti kun sain pikkuisen tyhjiä pintoja esille.

Onko teillä muilla vastaavia tunnelmia?

9 kommenttia:

 1. Ihan sama juttu täällä. Mieli kaipaa tyhjää ja selkeää, vaan kun paikat pursuavat....

  VastaaPoista
 2. Hui kun mä järkytyin. Ei meillä vaan... ;-D

  Joo, siistiä, avaraa kaipaa mieli. Mutta kuka siivoaisi? Kun kaksivuotias täystuho sotkee, sotkee, sotkee ja isommat näyttää mallia, niin äiti jaksa ja isä ei viitsi, ja lopputulos tiedetään. Ja tuo tarkoitti siis meitä täällä naapurissa :-D

  VastaaPoista
 3. Jos voimat vaan riittää tervetuloa jatkamaan tännepäin! :-)

  VastaaPoista
 4. Täällä kans vietiin just äsken iso läjä pahveja, papereita, muoveja ja kaikkea rommaa kierrätyspisteisiin. Palkinnoksi lämittiin pihalla "jääpalloa" lumella :) Joukkueen kaikki kolme pelaajaa nautti palkinnosta!
  Ja siivousvimma on ollut vallalla koko iltapäivän. Siis todellakin tarvetta oli ja on edelleen. Huh. Että samoissa mennään :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä vaan näkisit minun vaatekaappini ja kaikki meidän kaapit.
  Huh mä en jaksa viel aloittaa.
  Täytyy aloittaa yksi kaappi kerrallaan.
  Tiina

  VastaaPoista
 6. Todellisuus on juuri tuota täällä meilläkin, etenkin kun puolet huoneista ei ole vielä käytössä, tavaroille ei ole säilytyspaikkoja jne. Pitäisikin tehdä yksi tällainen "inhorealistinen" postaus, ettei totuus unohtuisi. :)

  VastaaPoista
 7. Täälläkin oltu vähän samoissa tunnelmissa... Olen yrittänyt pientä raivausoperaatiota, mutta kun on remontti kesken niin ei kaikkea saa raivattua pois.

  VastaaPoista
 8. Tuttu tunne...rojua joka nurkka täynnä...mihin ihmeeseen ne tunkis...

  VastaaPoista
 9. juu juu...sama on täällä suunnalla. haluisin seesteisyyttä ja paljasta pintaa. Siis kotiin ;)
  Kaikki ylimääräinen vain pois, roskiin ja mieluiten kierrätykseen. Seesteisyys ja turhat pois tämän vuoden juttu!

  www.missmoonbeam.com

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!