sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Retrolöytöjä

Tänä viikonloppuna olen päässyt pitkästä aikaa kirpputorikierrokselle, jopa kahteen kertaan. Ensimmäisellä kirpparilla olin myymässä, ja nyt kotona lojuneet tavaralaatikot on hävitetty! Rojuterapian onnistumista piti tietysti juhlistaa muutamalla ostoksella.


Tässä hyvän mielen kierroksen tuloksia.
Nämä merkkivaunut pääsevät kesäkotiimme. Tämän kesän projektina on tehdä kierrätysleikkimökistämme kunnon retroleikkimökki! Sinne päätyy myös tämä kaunokainen.
Ovatko tutun näköisiä? Nuo vaunut lienevät 70-luvulta, joten moni ikätoverini on varmaan sellaisia työnnellyt. Olisikohan tämä kantokassi jopa 60-luvulta?

Tässä vielä tyytyväinen omistaja vauvaa nukuttamassa.

Itselleni tein myös sormia syyhyttävän löydön: uudenveroiset Dr. Martensin klassikkomaihinnousukengät. Niitä sitten yhdistelen tänä kesänä pitsihamosiin...


Ihanaa tämä kirppistely!

8 kommenttia:

 1. Voihan vitsi, meillä melkein samanmoiset ruskeat menopelit nukelle! Vähän eri merkkiset tosin :) Sattumoisin löysin huutiksesta, kun etsin uusia rikkinäisten tilalle! Ja ovat niin kovin tärkeät nuo vaunut ja äitikin tykkkää kovasti ;) Minulla oli pienenä samanmoiset mutta punaiset!

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaunut ja kantokoppa. Kirppiskierrosta suunnittelin minäkin, mutta ensin on pakko saada vanhoja romuja pois.. sentään ne on jo lajiteltu: SPR konttiin, kirppikselle jne.

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy tuollaset samanlaiset vaunut kellarista tummansinisenä. Sain ne olessani muistaakseni 5 =)

  VastaaPoista
 4. Minä haluaisin kanssa maiharit, mielellään vihreät tai punaiset. Kiva, että kirpparilta löytyi kivoja juttuja. Meillä odottaa vintissä yhdet nukenvaunut tuunaamista - milloinkahan saisi aikaiseksi. Ehkä pikkutyttö saa ne jouluna lahjaksi tai ekoilla synttäreillään.

  VastaaPoista
 5. Oih mitkä löydöt! Ja tyytyväisen näköinen uusi käyttäjä tuossa alakuvassa :)

  VastaaPoista
 6. Ja tunnustustakin olisi tarjolla blogissani :)

  VastaaPoista
 7. Wow...aikamoisia lòytòjà olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 8. Kirsikka: Kyllä noissa vanhoissa on jotain tunnelmaa eri tavalla kuin uusissa.

  Mannukka: Sitten vaan joku tsemppipäivä ja tavarat oikeasti menemään. Tulee aika hyvä mieli!

  Minttu: Kaiva vaunut esiin! Niissähän voisi vaikka säilyttää lehtiä, jos ei kukaan innostu leikkimisestä!

  Jonna: Mun uudet ihanuudet on mustat, mutta se onkin mun ehdoton lemppariväri kengissä. Yhäkin tulee niin tyytyväinen olo löydöstä!

  Teija: Juu, neiti on ominut ne ihan itselleen! Isosiskolla on (mauttomat) Brion pinkit vaunut... Ja kiitos tunnustuksesta! =)

  -S-: Kiitos visiitistä ja kommentista. Kävin jo tutustumassa Italian-blogiisi. Italia on ollut meidän perheen lomakohde monena vuonna!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!