keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Puhdistautuminen, päivä 3

Tämän viikon bloggaukset ovat täynnä ruokakuvia. Valitan... Ruoka on aika usein mielessä. 
Kolmas päivä menossa ja tunnelmat samat kuin aiemmin. Eli nälkä vaivaa aika usein. Täytyisi muistaa syödä vähän ja suht usein, mutta kun on tämä arki pyöritettävänä ja muutakin tekemistä kuin ruoka-annokset. 

Tässä muutamia väsäyksiä. Salaatti paistetulla vuohenjuustolla. (Pieni jälkiruoka kasvissosekeiton perään...)
Keittelin eilen ison kattilallisen punajuuria. Niistä riittää monelle aterialle. Nam.
Puhdistautumiseni on väistämättä vaikuttanut koko perheen ruokiin. En ole siis tehnyt itselleni eri ruokia, vaan olen jättänyt osan muiden lisäkkeistä lautaseltani pois. 
Tässä koko perheen uusin herkku: pistaasipähkinät. Isommat lapset ovat niitä himoinneet aiemminkin, mutta nyt 2- ja 4-vuotiaatkin rouskuttavat niitä mielellään. Minun peukalonkynteni vaan ovat halkeilleet tästä työstä.
Aamiaissmoothieni maistuisi kaikille. Hieman täytyy suurentaa kerralla surautettavaa annoskokoa, että kaikille halukkaille riittää. Onneksi pakastimessa riittää marjoja. Tässä punaherukkasmoothie.
Ja jotta tämä ei olisi pelkkää ruokajuttua,tässä tämän päivän pikaisen kirppisvisiitin löytöjä. Odotan innolla, mitä esikoinen sanoo tuosta Paul Frankin apinahupparista. Samoin nuo farkkuleggarit tulevat varmasti käyttöön. Pienin sai Benettonin kesähatun, jonka alla lymyilee äidin uusin sinkkisanko (vilkutukset Hannalle...).
Loppuun vielä päivän löytö ruokakaupasta. Forsmanin yrttitee, joka parantaa aineenvaihduntaa ja lisäksi maistuu erittäin hyvältä, mansikkaiselta! Suosittelen tuleville kuurilaisille! Mukavaa viikon jatkoa!


3 kommenttia:

 1. Supermaukkaan näköinen salaattiannoksesi ja vielä vuohenjuustolla. Mun herkkua! Tuli nälkä.
  Hiilarit jotenkin täyttää tosi paljon, koska ne pois jättäessä tai reilusti vähentäessä mulla kanssa usein nälkä. Itse löysin iltanälkään hyvän nopean, jota voisi varmaan päivälläkin välipalana syödä. Raejuustoa purkillinen ja siihen esin lohta lisäksi (lämminsavulohi) ja vähän sitruunapippuria päälle.

  VastaaPoista
 2. Oi herkullisen näköinen salaatti. Vuohenjuusto on minunkin herkkua! Samoin pistaasit menee meilläkin "läpi käsien", kaikki tykkää niistä. Smoothiesikin on superherkullisen näköinen.

  Hienoja kirppislöytöjä!

  VastaaPoista
 3. Pistaasit, voi. minä voisin helposti elää niillä!

  Salaatti näyttää tosiaan ihanalta, vuohenjuustosta en niin välitä mutta varmaan paistaisin vähän brietä päälle :)

  Hienosti tuntuu sujuvan tuo kuuri sinulla, ja mukavaa, että perhekin osaa ottaa siihen osaa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!