perjantai 21. toukokuuta 2010

Heleää vihreää

Nyt se kauan odottamani heleä vihreä on täällä! Ihanaa! Minä nautin! 

 Tässä käynnissä oleva projektini. Tontin nurkkaan pitäisi saada uusi kukkapenkki pioneille ja akileijoille. Vanhat kukat on jo siirretty. Nyt kärrään multaa ja suuntaan kohti kukkatarhaa. Apinamies lupasi hoidella minulle lisää kiviä. Haluan lisää tasoeroja tasaiselle tontille.
Sanokaapa mikä tämä omenapuun alle pesiytynyt sieni on? Niitä on kymmenkunta ja ovat tulitikkurasian korkuisia.
Tämä vehreä päivä on ollut minun juhlapäiväni. Kaipa sitä näin toukotyttönä tietää oman syntymähetkensä ja sen takia tuo vihreä heleys tuntuu niin omalta. 
Ihana päivä!

6 kommenttia:

 1. Eiköhän tuo ole huhtasieni? En ole aivan varma!

  VastaaPoista
 2. HEipparallaa! Samaa vihreää rakastan minäkin ja ehkäpä juuri samasta syystä :-)

  VastaaPoista
 3. Minunkin mielestä se on huhtasieni. Meilläkin mökillä joskus kasvoi niitä omenapuiden alla. Ovat tosi herkkua jos sienistä pitää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lezzie ja Annukka tiedosta. Sienet olivatkin kuivahtaneet, eli enää ei tarvitse miettiä, uskaltaako syödä vai ei...

  Hanna: Toukokuussa tuntuu olevan paljon synttäreitä. Syntyyköhän silloin tilastollisesti enemmän vauvoja kuin muuten. Meillä neiti juhlii tiistaina 5-vuotissynttäreitään, joten juhlaputki jatkuu...

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä ihanalta teidän tontti, tuollaisesta minäkin unelmoin, metsän reunassa... Ulkona vihertää toden teolla ja tämänpäiväinen sade teki hyvää! Ja onnittelut sinne myös!

  VastaaPoista
 6. Ihana piha teillä... Minä haaveilen pioneista, on ne niin kauniita.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!