perjantai 7. toukokuuta 2010

Miesten vehkeet, osa 2

Olkoon tämä postaus jatkoa alkuvuoden kirjoitukseeni Dewalt-nainen.


Tänään olen taas machoillut. Olo oli varsin miehekäs, kun kärräsin työkoneeni eli hakettimen takapihalle. Muutama naapuri kävi kyselemässä, että käynnistyykö se, ja pientä hymyä oli ilmassa.


Olen keräillyt kevään ja talven aikana oksia yhteen kasaan ja nyt oli siivouksen aika. Tarkoitukseni on saada takapihalle uusi, siisti pensasmaa vanhan ryteikön ja kasvimaan tilalle. Pensaiden juurelle haluan siistin kerroksen haketta. Vanha, ruma kasvimaa saa mennä ja tilalle tulee hyötytarha. Yrtit saavat kasvaa jatkossa pienessä puukehikossa tai isoissa ruukuissa.


Tunnin tärytyksen jälkeen lopputuloksena oli yllättävän pieni kasa haketta ja iloinen, ylpeä mieli. Yes, minä onnistuin!


Suosittelen haketusta kaikille, joilla pihalta kertyy oksia ja risuja. Minä laitoin joukkoon myös talvelta jääneitä havuja. Naapuri antoi hyvän neuvon: ei ruusunoksia hakettimeen. Ihan vaan sen takia, että jos pihalla on pensaiden juuressa piikkistä haketta, ei voi ainakaan kulkua avojaloin!
__


Puhdistautumisrintamalla kuuri jatkuu ja olo on ihan hyvä. Eilen tosin koin yllärin juoksulenkin jälkeen.


Tällaisten kuurien aikaan suositellaan yleensä kevyttä liikuntaa. No, minähän halusin kunnon hikilenkille, joten tankkasin illalla hieman marjasmoothieta ja lähdin juoksemaan. Juoksu sinänsä sujui ihan normaalisti, mutta sen jälkeen meinasivat voimat loppua ja olin pyörtyä. Mutta no, joko tankkaan jatkossa enemmän tai liikun kevyemmin...


Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. No oot sinä aikamoinen nainen, hih ;)

  Ja muistahan tankkailla!

  VastaaPoista
 2. Joo näytit meille muille naisen mallia! Hyvä hyvä :-)
  Risukasahan se meilläkin on leikkimökin takana mutta en ihan vielä ole ystävystynyt tuon hakettimen kanssa...

  Huomenna olis paras olla hyvät myynnit, koska hummasin Akselissa ja Sellossa ;-)

  Pidetään peukkuja sään suhteen...

  VastaaPoista
 3. No jopas on naapureilla tiukat roolimääreet jos jo nainen ja oksasilppuri saa hymyn huulille. Meidän naapurit ei hätkähdä minusta ja moottorisahastakaan.

  Muutenkin tuntuu että Suomalainen nainen saa tehdä ihan mitä vain ilman että naisellisuus kärsii. Se onkin suomineidon parhaita ominaisuuksia, että taitavasti liikumme roolista toiseen ja vaihtelemme puurhahaalarista paljettimekkoon. Siinä ranskatar kalpenee rinnalla ;)

  VastaaPoista
 4. Teija: Kyllä tuo yksi sippaus opetti, että pitää tankata. =)
  Hanni: Anna palaa vaan, oksat paloiksi niin saat mukavaa kariketta pensaille!

  Eilen tänään huomenna: Onneksi Suomessa saa tosiaan "äijäillä" suht vapaasti. En usko, että meidänkään naapureista kukaan mitenkään pahalla hymisteli. Moottorisaha kuulostaa jo aika järeältä aseelta. Wau!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!