lauantai 8. toukokuuta 2010

Pieniä iloja

Tällä viikolla olen jatkanut käsiini tulleen vanhan rouvan jäämistön purkamista. 
Tälle nukelle on joku kutonut ihanan neulesetin. Nukke on ohuempaa muovia kuin esim. minun lapsuuteni nuket. Osaako kukaan arvailla tämän nukkekaunokaisen ikää?
Tämä peltipurkki pääsee kesäkotiin keksipurkiksi. Se on Hangon Keksin Perhosrasia, joka on sisältänyt 14 eri sorttia "hienoimpia keksejä, pikkuleipiä ja vohveleita". Vuosilukua en purkista löydä. Todella hyvässä kunnossa, eli varmasti minun pieni iloni!
Tämä aamu toi mukanaan useita pieniä iloja järkkäämälläni pihakirppiksellä. Eilisen sadepäivän jälkeen odotukset olivat lähes nollassa, ja päivän väkimäärä olikin positiivinen yllätys. Olin tyytyväinen päivän saldoon, ihan kivasti sain myytyä, ja osan tavaroista kierrätimme muiden myyjien kanssa.


Oikein ihanaa ja yllätyksellistä äitienpäivää meille kaikille äideille! 

8 kommenttia:

 1. Melkeen pääsi itku, kun tuo perhospurkki on niin IHANA! Ilon tirautus siis :)

  Hienoa, että pihakirppis oli menestys, olen suunnitellut taloyhtiömme pihaan ensi kesänä, kun on eka kesä pariin vuoteen, että piha ei ole täynnä remonttikamaa, roskalavoja ja semmosta..

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo nukke! Kertakaikkiaan! Ihan villi arvaus: oisko 50-luvulta??

  Meidän kylässä pidettin kans viime kesänä pihakirpputoritapahtuma ja väkeä oli kaatosateesta huolimatta todella paljon liikkeellä, tänä vuonna uudelleen! Tosin me ollaan pidetty omia pihakirppiksiä joka kesä, se on hauskaa puuhaa!

  VastaaPoista
 3. Äiti säilyttää samanlaisessa perhosrasiassa ompelulankojaan! 60-luvulta on peräisin, kuten minäkin :-).

  VastaaPoista
 4. Heippa! Tällä ärsyyntyneenä ja väsyneenä kuluneen viikon jälkeen istun koneen ääressä ja tulin lukemaan kuulumisia parin viikon ajalta. Olikos ne sinkkisankoterkut mulle tarkoitettu? :-) Meillä ollut nyt pöytä jonkin aikaa Olarissa, ja yllättävän hyvin on mennyt. En ole kyl itse hinnoitellut mitään, kun siihen ei ole ollut rahkeita mutta mun äiti onneks osaa sen homman!


  Toi pihakirppis on kyllä hyvä idis. Meillä oli täällä parin ihmisen kanssa samasta aiheesta puhetta, mutta saa nähdä saadaanko järkättyä...

  VastaaPoista
 5. Hanna: Sullepa hyvinkin oli ne terkut! Ei ollut vaikea tunnistaa sun kirppispaikkaasi! =)

  Pihakirppis on oikeasti tosi helppo järkätä. Vähän ilmoituksia lähistölle ja tekstareita tutuille. Ja siitä tulee oikein hyvä fiilis!

  VastaaPoista
 6. Ihana äitienpäivää sinnekin ja mahtavia nuo vanhat jutut!

  VastaaPoista
 7. Ihana perhosrasia, mä NIIN himoitsen tota, kerro jos joskus luovut!

  VastaaPoista
 8. Hei,

  Minulla oli samannäköinen nukke nimeltään Kaisa 1960-luvun loppupuolella. Arvaan 1968 ->

  Mummu oli virkannut hänelle samantyylisen vaaleankeltaisen asun. Asu on tallella, mutta nukke leikittiin loppuun.

  terveisin Tania

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!