sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kun juhlat ovat ohi

 ...alkaa arki!
Takana ihana, leppoisa vappu! Tapasimme hyviä ystäviä, pukeuduimme hassusti koko perhe, söimme ja joimme hyvin. Nyt on taas oikein hyvä fiilis palata arkeen.


Aloittelin tänään arkea fillarilenkin muodossa. Ihana uusi harrastus hiihtokelien mentyä. Tykkään siitä vapaudesta, kun en ole sidottu toisten laatimiin aikatauluihin ja pääsen menemään minne vain. Suosittelen myös porukkalajina. Ihanaa viiletellä hyvän ystävän kanssa pitkin teitä ja polkuja. Huomaamatta tulee hiki ja tärkeät asiatkin tulevat juteltua. Lenkin päätteeksi loppurutistus trampalla.


Vaikka trampoliini on melkoinen rumilus pihassa, on siitä ollut viime vuosina todella paljon iloa. Pystytimme omamme tasan viikko sitten ja on kyllä ollut mahtava seurata lasten riemua ja iloa!

Arki tuo tullessaan myös uuden askeleen romuterapiassani. Tämän viikon olen tosin jo valmistautunut, mutta huomenna se alkaa virallisesti... Minun puhdistautumiseni. Tässä esimakua juomavalikoimastani.

Jätän tumman teen kokonaan pois. Aamuisin virkistyn vihreällä teellä. Edessä näkyvät kiinalaiset kukkateet kyllä virkistävät, kun hautuvat riittävästi. Sallin itselleni yhden maitokahvikupin päivässä, että ei mene ihan tiukaksi. Myöskin alkoholi saa jäädä tämän kuurini aikana. 

Ruokapuolesta kerron lisää myöhemmin. Tarkoitukseni on kirjata lupauksiani tänne ylös, että "pysyn ruodussa".

Mukavaa keväistä, arkista viikkoa! Ensimmäisessä kuvassa on puutarhani lempikukka aloittelemassa kasvuaan. Tunnistatko sen?

3 kommenttia:

 1. En kyllä tunnista! Oon aika huono näissä tunnistamisissa! Pitäis joskus hankkia joku asiantuntija luetteloimaan kaikki oman pihan kasvit.. :D

  Aurinkoisia pyöräilypäiviä toivottelen!

  VastaaPoista
 2. Tämä on mielenkiintoista luettavaa. Muakin kiinnostaisi kokeilla itseni "putsausta", joten jään uteliaana seuraamaan kuinka sulla lähtee sujumaan :)

  VastaaPoista
 3. Teija ja muut uteliaat: Eka kuvassa aloittelee kasvukauttaan akileija!

  Maija: Tervetuloa seurailemaan. Kirjailen täällä kyllä tuntojani lähes päivittäin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!