keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Juhlahumua!

Pikkukolmonen täytti eilen viisi vuotta. Neidin päivää juhlistettiin kaksilla juhlilla: kaverit tulivat ensin iltapäivällä ja sukulaiset ja kummit illalla. Sateisen maanantain jälkeen eilinen paiste tuntui ihanalta. Päivän kunniaksi kirsikkapuu oli täydessä kukassa.
 Juhlapäivää edelsi salainen askartelu. Päätin yllättää neidin uudella viirinauhalla. Raskin vihdoin käyttää kaapin nurkassa säilötyt Ricen lahjapaperit. Tällainen paperinen viirinauha on todella helppo ja nopea tehdä. Suosittelen!
Myös ompelukone surrasi pikaisesti juhlapäivän aamuna. Neiti valitsi itse pussukoiden kankaan, ja vieraat saivat onkia lähtiessään tällaiset kierrätyspussukat. Minä olisin ehkä valinnut jonkun vaaleamman kankaan, mutta juhlien sankari sai tänään päättää!
Mukavaa kesäistä viikkoa! Nyt ehdin taas ehkä hetkeksi pihahommiin,kun yhdet juhlat on juhlittu. Seuraavat sitten kesäkuussa!

8 kommenttia:

 1. Olipas hieno idea tehdä nuo pussukat kotiinlähteville mukaan. Kaunis tuo viirinauha.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Aurinkoisia pihapäiviä!

  VastaaPoista
 3. Hieno viirinauha, muutenkin ihania kuvia =) Onnea sankarille!

  VastaaPoista
 4. Hienot koristelut ja pussukat! Synttäripäivät ovat niin ainutlaatuisia ja tärkeitä. Meillä ainakin niistä puhutaan pitkin vuotta. Lapset suunnittelee jo seuraavien kekkereiden teemaa ja ohjelmaa, kun edelliset loppuu. :)

  VastaaPoista
 5. Heippa kaikille! Kiitoksia kommenteistanne ja onnitteluista!

  Täällä lapset leikkivät kiivaasti lahjahamstereilla. Heinäpoika selaa tiukasti lelukatalogia ja miettii, millaista legopakettia toivoisi. Mutta sitä ennen vielä ne juhannusneidin juhlat! Sesonki on siis alkanut!

  Mukavaa sadepäivää!

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut! Näyttää ja kuulostaa tosi kivoilta synttäreiltä :)

  VastaaPoista
 7. Wau. Hienot juhlat olet jaksanut järjestää. Itsekkin tykkään järjestää, meilläkinm seuraavat heinakuussa ja ideoita tulvii juhliin jo nyt ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!