torstai 8. huhtikuuta 2010

Arjen estetiikkaa



Käväisin viikolla pikaisesti ostoksilla Cittarissa. Leipiä en muistanut vielä hamstrailla, mutta hammastahnaosastolla tuli hyvä mieli.


Oxygenol-tahna oli saanut ihania uusia värejä! Arjen piristystä! Nyt lähti mukaan tämä pinkki. Pojalla turkoosi, tytöllä pinkki ja äidillä valkoinen. Turkoosi ja valkoinen ovat siis vanhoja värejä. Iskää ei tämä maku miellytä! Ja pienillä oma prinsessatahna, jota en kelpuuttanut kuviin.




Tuo Bliw by Nanso -saippua on myös ehdoton suosikkini. Ainoa huono puoli on se, että se on perheen pienimmälle vähän hankala käyttää. Mutta niin ihku!

Yläkerran vessamme vaihtoi muutama vuosi sitten kokonaan paikkaa. Vessa toteuttiin rouhealla huvilatyylillä, paneelia ja raakalautaa. Vanhat Ikean kalusteet säilytettiin ja romunurkka peitettiin verholla. Miellyttää minua ja sopii mielestäni tähän ei niin siloiseen 70-luvun taloon.
Vessassa asustaa myös yksi kodin aarteista, tuo vihreä retropeili. Se on tullut meille anopin mökiltä ja löysi näppärän paikan paneeliseinältä. Räväkkä väri piristää harmaan päivän!
Vessassa on myös ikkuna, josta muuten ei kurkita. Hyvin toimii. Tulee mukavasti valoa yläkerran aulaan, josta vessa lohkaisi ison osan. Ikkunalaudalla koristeena vielä muutama appiukon kukko. Niitä on kiva puhallella hammastahnasuilla. Kääk!
__

Millaista arjen estetiikkaa sinä olet löytänyt? Mikä (muu kuin sisustuslehti) piristää päivääsi marketreissulla?

8 kommenttia:

  1. No, lankaosaston kautta on aina pakko kiertää, käviskö se? :D Noi hammastahnat olin jo unohtanut, pitääkin katsoo seuraavalla kerralla, kun tahnat loppuu.

    Vessa näyttää kivalta! Itsekin haluisin joka paikan täyteen just raakalautaa tai paneelia, mutta eipä taitais sopia meidän -97 rakennettuun taloon.

    VastaaPoista
  2. Sanomattakin selvää mutta sanonpa silti: vihreä peili on niin <3

    Ja hieno tuo ikkuna vessassa, valoa ei ole koskaan liikaa!

    VastaaPoista
  3. Siis niin söpö vessa ja ihana peili! Meidän mummolla oli samlainen, mutta harmikseni hajosi. Väri oli käheä oranssi.

    Minäkin ilahdun noista Bliwin nanso saippuoista. ja varsinkin se musta iskee silmään. Clipperin teepakkauksia tykkään pitää esillä, ovat niin kauniita. Hienot nuo hammastahna tuuditkin!

    VastaaPoista
  4. Mummolassa on samanlainen peili!!

    Arjen estetiikkaa on paljon. Kauniisti akattu leipä, pikkuleivät, kosmetiikka (ihan siis markettitavarakin joskus). Nykyään myös juomapakkauksiin on kiinnitetty huomiota.

    Nuo hammastahnat on ihan huiput. Minulla on ollut valkoinen ja vaaleanpunainen tuubi!

    VastaaPoista
  5. Hauskat hammastahnat! Peili vie minut omiin mummolamuistoihin, sillä kammarin seinällä roikkui samainen peili. Niin ja vessassa oli sielläkin tietysti Bliw.

    VastaaPoista
  6. Hieno peili, totta tosiaan!! Arjen estetiikkaa esim. Laitilan Virvoitusjuomatehtaan limsapullot... tai ei ne meillä nyt ihan joka arkipäivään sentään liity = ) Myös oliiviöljypulloja peltisenä on aivan ihania...

    VastaaPoista
  7. Meidän ostoslistalle pompsahti heti tuo hammastahna. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  8. Ihanaa arjen estetiikkaa on teilläkin!

    Tirpana: Nuo Clipperin teepaketit ovat munkin suosikkeja, makukin vielä loistava. Valkoiset teet ovat suosikkejani.

    Tietääkö muuten kukaan tuon peilin merkkiä/mallia/vuosilukua/valmistajaa? Hetki...

    Peilin takana lukee "Mäkisen kuvastin Oy". Täytyy vähän googlettaa...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!