maanantai 19. huhtikuuta 2010

Ricea vai ei...

Piti lentää torstaina ystävän kanssa Köpikseen. Saa nähdä. Jäävätköhän nämä Ricen unelmat vain haaveiksi tällä kertaa? 


Olen intohimoinen Rice-fani. Näissä tuotteissa on jotain ihastuttavaa. Mummolatunnelmaa ja raikkaita värejä. Muutamia juttuja kotoa löytyy, mutta mieluusti kartuttaisin Rice-kokoelmiani.
Muistatteko lukeneenne jostakin Köpiksen ostosvinkkejä? Niitä otetaan vastaan. Ihan vaan niinkuin varuiksi... Tämä ei ole ensimmäinen reissu kaupunkiin, mutta kivahan olisi aina löytää uusia kohteita.


Mitäs veikkaatte: päästäänkö lähtemään vai ei? Mielenkiintoista, jos tästä tulee pidempikin lentotauko. Aika epävarmaa suunnitella lentolomia, jos välillä pääsee lentämään ja välillä ei. Epävarmuus on väsyttävää.


Tsemppiä teille, joilla on perheenjäseniä maailmalla loukussa. Meilläkin muutama tuttu. Tosin tänään lienee hyvä mahdollisuus päästä ainakin lähemmäs kotia.


Mukavaa viikkoa! Jänniä aikoja eletään, kun jokainen päivä tuo uusia uutisia!


kuvat: Ricen kotisivuilta

8 kommenttia:

 1. Rice on ihana! Odottelen parasta aikaa yhtä täkkiä Ihan pienestä putiikista.. :-) Muistaisin hämärästi, että Hanniksen Paperia pariisista -blogissa tai Nannan Ruusutapetissa ois ollut Köpis-vinkkejä viime syksynä, joskus ennen joulua?? En oo nyt tosin varma, onko niihin teksteihin enää pääsyä...

  VastaaPoista
 2. löytyi sieltä jotain:

  http://ruusutapettia.blogspot.com/2009/11/kopiksen-tuliaiset.html

  VastaaPoista
 3. Ihanaa värisuitsutusta! Varsinkin tuo kuva keltaisesta rautasängystä on aivan mielettömän makea!

  VastaaPoista
 4. Mäkin tykkään ricesta tiettyyn pisteeseen saakka, eli joitakin kivoja yksityiskohtia heiltä löytyy, ja meiltäkin siis. Mutta kokonaan noin värikästä ja iloista kotia en jaksais katsella koko vuotta :)

  Toivottavasti pääsette matkaan! Me ollaan perheen kanssa suunniteltu kesäistä matkaa sinne, Oskari haluu Legolandiin. (Ja äiti sisustuskauppoihin, hih!)

  VastaaPoista
 5. Köpis on ihana - lemppari! Mielestäni parasta siellä on antiikkimarkkinat/kirpparit. Osoitteet löytyvät kaikista perusoppaista. Nyt vain toivotaan että tuhka katoaa ja aurinko paistaa.

  :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia :) Päiväunet kyllä maistuis tuossa keltaisessa sängyssä vaikka taitaakin olla lapsille suunnattu....
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 7. Hus pois tuhkapilvet, että pääsette reissuun turvallisesti! Onneksi asutte siellä suht lähellä kenttää niin on lähtö helpompaa nopsastikin.

  VastaaPoista
 8. Mannukka: Kiitoksia kovasti tuosta Nanna-linkistä! Sitten joskus kun Köpikseen päästään, on tallessa tiedot!
  Kultsin kämppä: Munkin lemppari on tuo keltainen sänky tekstiileineen!
  Teija: Ei tällaista väri-ilottelua ihan koko kotiin jaksaisi ottaa, mutta vaihteluksi voisi muutamassa huoneessa olla esim. näitä tekstiilejä.
  Kotoilija: En olekaan käynyt Köpiksen kirppareilla. Kiitos vinkistä. Pari matkaopasta on jo lainattu...
  Heidi: Kyllä mun mielestä aikuisillekin olis tosi herkku tuollainen keltainen rautasänky. Oikein herkkukakku! =)
  Kati: Meidän reissuunpääsytoiveet on aika pienet tällä hetkellä. Toivotaan, että teillä käy paremmin! Ja on meilläkin vielä pienen pieni toivo ilmassa...
  Mutta jos ei nyt niin sitten syksyllä! Köpis siellä kyllä odottaa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!