sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kevätsiivous

Tänä viikonloppuna tuli suoritettua kesäkodin perinteinen kevätsiivous. Nyt talo on valmiina uuden kesäkauden avaamiselle. Onneksi hiirikanta on tänä talvena ollut pieni ja mökki oli siistissä kunnossa.
Piha oli vielä aika koruttoman näköinen. Pihan sireenipöheikkö oli tosin jo isoilla silmuilla. Parin viikon päästä tämäkin maisema on aivan toinen. PIhan perällä töröttää sauna-vierastupa.
Käänsin hevosenkengän keräämään hyvää energiaa. Eikös se mennyt niin, että kun hevosenkenkä on ylöspäin, hyvä onni säilyy, mutta jos se on alaspäin, onni karkaa? (Iik, vai miten?)
Aurinko väritti kesäkotiamme ihanan kesäiseen tyyliin. Nyt on sängyissäkin puhtaat lakanat odottelemassa asukkeja.
Näitä tunnelmia saatte nähdä lisää kesän aikaan!
--
Mukavaa alkavaa vappuviikkoa! 

14 kommenttia:

 1. Oi, onpa ihanat tunnelmat tosiaan! Hyvä kun saa vaikka täällä tunnelmoida, meillä kun ei tuollaista kesäpaikkaa olekaan, ehkä joskus sitten..

  Aloin pohtimaan tuota hevosenkenkä-hommaa. Jotenkin mulla on semmonen muistikuva, että sitä pidettäis esim. oven yllä nimenomaan sakarat alaspäin mutta en voi mennä varmaks sanomaan. Loogista ois kyllä tuo, että sakarat ylöspäin ns. astiana pitää onnen tallessa ja sakarat alaspäin on kuin nurin käännetty astia, josta onni valuu pois.

  VastaaPoista
 2. Voi että kun näyttää kauniilta! Mieluusti lueskelen lisääkin kesäkotielämästänne :)

  Kesää odotellessa sitten vain..!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköinen kesäkoti. Kaunista. <3

  VastaaPoista
 4. Todella tunnelmallisen näköinen kesäkoti näin jo muutaman kuvan perusteella! Odotan innolla lisää kuvia siitä :) Mukavaa ja iloista vappuviikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 5. Näyttää juuri sellaiselta kesäkodilta jollaisen itsekin haluaisin! Aivan ihana. Minäkin innolla odotan juttuja sieltä :) Olemme miehen kanssa haaveilleet omasta kesämökistä tai kesäkodista, mutta en tiedä toteutuuko koskaan. Mutta haaveillahan saa ja pitääkin ;)

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä ihanalta tämä teidän kesäkotinne! Kauniisiin kuviin oli helppo kuvitella leppoisaa kesäpäivän viettoa.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan näköinen kesäkotinne on todellakin! Täälläkin jäädään odottelemaan lisää kesätunnelmakuvia. Tuo hevosenkenkäjuttu olis kyllä mielenkiintoista kuulla, nimittäin meidän kesämökin oven päällä se on just toisinpäin = )

  VastaaPoista
 8. Oven päällehän se hevosenkenkä kuuluu toki. Olisikohan parempi laittaa se sisälle menevän oven päälle?

  Muistelen vaan, että juuri se minun looginen suuntani eli alaspäin auki olisi ollut se, jossa onni valuu pois... Tiedä häntä!

  Ehkäpä joku tietävä vielä pääsee kommentoimaan! =)

  VastaaPoista
 9. Kivan näköinen kesäkoti teillä! Minäkin jään odottelemaan uusia kuvia sieltä :)

  Hevosenkengistä en osaa sanoa mitään...

  VastaaPoista
 10. Ihana kesäkoti! Nuo ikkunat, ovet ja lattialankut - nam!

  Ensimmäistä kertaa käymässä, mutten viimeistä! ;)

  VastaaPoista
 11. Anna: Tervetuloa uudelleen! Täytyypä tutustua sinunkin blogiisi! =)

  VastaaPoista
 12. Moikka! Kyllä tuolla talleilla juuri niin sanotaan, että kengänpäät ylöspäin niin onni pysyy:) vaikka monesti kyllä näkee toisinpäin asetettuja kenkiä ovien päällä. Toivottavasti tämäkään ei ole suorastaan katastrofia aiheuttanut heille...:)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Meeri! =)

  Nyt on sitten onni kääntynyt parempaan, kun kenkä oli koko talven alaspäin!

  VastaaPoista
 14. Kevätsiivous pitäisi meilläkin tehdä, mutta eri asia milloin ehtii... Minä muistan kans kuulleeni että sakarat ylöspäin onni pysyy.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!