perjantai 10. syyskuuta 2010

Lasten käsistäViikko jatkuu auringonkukkateemalla. Blogi alkaa näyttää kovin keltaiselta, ja blogin aiheet kovin lapsipainotteisilta, mitä en ole kyllä etukäteen suunnitellut. Mutta näin tällä viikolla! Ensi viikolla sitten ehkä jotain muuta.


Askartelimme kahden pienimmän kanssa asukaspuistossa auringonkukat. Mainio, helppo ja näyttävä työ myös pienille sormille. Keskusta rypisteltiin silkkipaperin paloista. Samoin terälehtien liimaus onnistui hienosti. Ajatuksena oli tehdä askartelijan mittainen kukka, jossa on lehtiä lapsen ikävuosien mukaan.


Tästä viikosta on jäänyt hyvä mieli. Kirpputoripaikka on imenyt tavaraa tosi reippaasti, ja tulevan Köpiksen-reissun matkakassa täyttyy ihan kivasti. 


Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hauska idea! Mutta onpas teidän lapset iäkkäitä :-)

  VastaaPoista
 2. Vekarus: Heheh! Unohdetaan noi terälehdet...

  VastaaPoista
 3. Täällä taas, vilkutus :)
  Mukavaa kun kävit kyselemässä.

  VastaaPoista
 4. onnea hyvästä kirppismyynnistä! meilläkin pöytä varattuna ens kuussa - hinnoittelurumba alkakoon! :)

  VastaaPoista
 5. Hih, mäkin aloin heti laskea terälehtiä.. ;D

  Ihana idea, joita voi oikeesti säilyttää seinällä ja näkyvillä. Meillä tuppaa oleen niitä piirustuspinoja jo kaikki paikat pullollaan.

  Köpikseen, ihanaa. Nautihan sit munkin puolesta, kipinä jäi :)

  VastaaPoista
 6. Tirpana: Kiva, että olet palaillut kehiin!

  Mirka: Hinnoittelurumbankin jaksaa, kun aloittaa joissa. Minä vielä kierrätän jämiä tutuille ja Uffille... Hyvä mieli jäi hommasta!

  Teija: Juu, kiva saada jotain uudenlaista askartelua. Hankalimpia ovat kaikki savijutut, jotka pyörivät pöydillä. Meillä niitä riittää... Olen aika kiltti, ja säilyttelen niitä. Ja Köpis tosiaan lähestyy. Hehkutan sitä täällä vielä varmaan. Ainakin matkakertomusta saatte kuulla kuukauden päästä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!