keskiviikko 15. syyskuuta 2010

KeskeneräisiäJossain vaiheessa syksyä kyllästyin totaalisesti koreissa lojuviin keskeneräisiin käsitöihin. Ensimmäiseksi päätin lopetella nämä keväällä aloitetut palmikkosukat. Ajattelin, että vaikka hammasta purren väännän muutaman kerroksen päivässä. Loppujen lopuksi väänsin kerroksia ihan innoissani, kunhan vauhtiin pääsin ja ensimmäinen kantapää oli ohitettu. 


Sukat tekevät seuraa viime talvena valmistuneille ranteenlämmittimille. Nämä olivat ensimmäiset palmikkoneuleeni, ja vaikka palmikoista tulikin omalla suunnittelullani vähän kapeita ja pieniä, uskallan kokeilla palmikoita myöhemminkin.


Seuraavaksi teen jotain näistä virkatuista, omituisista palasista. Kesällä näitä virkkailin, ja oli minulla jokin ideakin niihin. Kukkasillekin pitäisi keksiä loppusijoituspaikka. Tämän jälkeen suon itselleni uusia alkuja!


Miten sinä suhtaudut keskeneräisiin töihin? Mitä niille tapahtuu ja aiheuttavatko ne stressiä?

11 kommenttia:

 1. Mulla on täällä kolme isoa laatikollista keskeneräisiä ja yksi laatikollinen lankoja. Pitäys yrittää kääntää tää suhde toisin päin :)

  Tosi kauniit sukat!

  VastaaPoista
 2. Välillä voi olla kolme-neljäkin neuletta kesken, mutta ei se stressaa jos ne edes jotenkin edistyy.. tällä hetkellä on yksi virkattu apina ollut kesken jo pari-kolme kuukautta, se vähän stressaa ja pitäis saada valmiiks.. se homma ei vaan just nyt nappaa..

  Ihanat nuo sukat, mulla on kans seuraavaks listalla tollaiset pitkät palmikkosukat, taidankin ottaa tota samaa väriä, jota sattumoisin löytyy.. :-D

  VastaaPoista
 3. Minulla on kanssa hyvin monta keskeneräistä työtä. Ajattelin kyllä käydä niiden kimppuun. Luulen, että aika monen puran takaisin kerälle tai kehittelen niistä jotain muuta. Yksi villatakin tekele päätyy ainakin tyynyksi. Huomasin myös, että yhdele pussukallekin olisi tarvetta.

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy myös keskeneräisiä käsitöitä. Osa ihan hautautuneena. Tällä hetkellä olen hiukan jopa stressaantunut kaikista keskeneräisistä ja varsinkin niistä suunnittelun asteella olevista. Miten ihmeessä taas kuvittelen ehtiväni tehdä kaikenlaista ja tyhmänä asetan itselleni aivan absurdeja aikarajoja. Toisaalta osaan taas ottaa hyvinkin rennosti tekeleideni kanssa.

  Sukat ovat kauniit. Palmikot tuntuvat olevan nyt kova juttu! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen malttamaton ja aloitan aina uutta työtä vaikka vanhat kesken. Ensin se tuntuu ihan hallitulta mutta sitten alkaa ahdistaa. kun lähes 10 eri työtä kesken ja uutta tekisi mieli aina vaan aloittaa... :0 taas syksyn tullen se tilanne että uutta pukkaa puikoille koko ajan ja tuntuu ettei mikään sitten valmistu.. :P mutta neulominen on onneksi ihanaa!!!! ;D

  VastaaPoista
 6. Upea setti! Aion minäkin tänään, toipilaspäivänäni, poimia keskeneräisen kutimen korista.

  VastaaPoista
 7. Ihana setti! Juu, sama lanka, ja sukkaset on Oskullekin täällä tulossa :) Tosin Oskari on kadottanut yhden puikon. (Epäilen, että tipautettu olohuoneen arkkupöydän sisään..) Joten työ seissyt nyt muutaman päivän.

  Keskeneräisiä täälläkin aina! On niin kiva aloittaa jotain uutta, ja vanhat jää :) Useimmiten finistelen ne kyllä, ehkä vuodenkin päästä vasta, mut kuitenkin.

  Voi hitsi, perustettaisko neulerinki? :D

  VastaaPoista
 8. Anna: Sulla taitaa olla enemmän bisnesmäinen ote tuohon neulomiseen. Se on eri juttu se. =)

  Mannukka: Apinoita voisin minäkin tehdä lisää. Raidallisen vaikka. Se on kivaa hommaa...

  Jonna: Itsekin olen sitä mieltä, että välillä voi vaikka purkaakin. Välillä vaan innostus häviää ja tulee aloitettua ihan vääriä juttuja.

  Sini: Pitäisi tosiaan oppia ottamaan rennommin näiden käsityösuunnitelmien kanssa. Mutta kun aina ei malta... Palmikoita näkyy nyt tosiaan vähän siellä sun täällä. Palmikkotyynyjä jo mietin.

  Sade: Mulla ei ole niin paljon puikkoja, että voisin aloitella kymmenen eri työtä. Ehkä hyvä niin. =)

  eilen tänään huomenna: Ihan hyvää toipilaspäivän hommaa... Testattu on. Kertoile sitten kuinka onnistui.

  Teija: Neulerinki olisi aivan ihana juttu! Tuli testattua naapurin kanssa, mutta nyt hän on kiireinen työäiti, eikä ole ehditty istahtaa alas. Ei muuta kuin puikkoa etsimään!

  Mulla jo tänään virkkuukoukku suhaa jotain uutta...

  VastaaPoista
 9. Mun lempiväriset sukat, ihanat :)

  VastaaPoista
 10. Keskeneräisyyttä löytyy täältäkin. Listan voi aloittaa vaikka talosta ja päättää jumppahousujen purkautuneeseen vuotärösaumaan. Kumma, että niinkin paljon jää kesken, vaikka loppuun saattaminen on heti aloittamisen jälkeen paras fiilis koskaan.

  VastaaPoista
 11. Taisin saada pari rivia aikaiseksi, mutta lankallatikko tuli siivottua! (miten ne langat VOI mennä yksinään siell laatikossa solmuun?)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!