maanantai 6. syyskuuta 2010

Kirppislöytöjä ja tunnustus

Vein tänään ison läjän tavaraa viikoksi kirppikselle. Näihin kirppistelyihin sopii hyvin sanonta: "Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee!" eli kyllä sieltä kirppikseltä tarttuu aina mukaan jotain ihana pientä ja kivaa, kun niitä omia kamoja järjestelee. 


Tässäpä muutama uusin löytö. Tämä omenakippo on tietenkin syksyn voimaväreissä: tuon punaisen kun yhdistää turkoosiin, niin kyllä taas miellyttää ainakin minun silmääni. Herttainen kippo, joka saa olla esillä ainakin joulun aikaan!


Ystäväni mökillä oli jo vuosia sitten tällaisia vanhoja juomalaseja eri väreissä. Nyt nappasin tämän sarjan mukaani, tarkoituksena kiikuttaa se kesäkodin piristykseksi. Tiedättekö näiden lasien taustaa, ikää tai suunnittelijaa? 60- luvulta?


Olen saanut pirteän tunnustuksen kolmesta eri osoitteesta: tuulella-blogista, Päärynäpuun alla -blogin Mirvalta ja Jokkemaan Jokelta. Lämmin kiitos! Olen ihan yllättynyt!


Tunnustukseen kuuluu kolme tehtävää, joista täytän kaksi:


Kolme minulle rakasta asiaa ovat:
- Perhe. Tämä ei kaivanne lisäselityksiä.
- Saunominen: tykkään löhöillä saunan leppeässä lämmössä. Voisin saunoa joka päivä.
- Liikunta: Liikkuminen tuo todella paljon energiaa arkeen. Olen liikkunut aina, lajit ovat vain hieman vuosien myötä vaihtuneet.


Tässä on minulle rakas kuva viime kesältä. Tämän olen jo kerran julkaissut. Kuva on ihanalta saarireissulta ja se herättää ihania muistoja!


Leppoisaa, lämmintä syysviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Hei!
  Eksyin blogiisi Hanniksen Toukokuun tytön kautta: Ihku omenakulho ja taikasana "kirppislöytö" kiinnittivät oikeassa kulmassa huomioni ja saivat minut kurkistamaan sivuille (luin samalla kasan vanhempiakin tekstejä...)!

  Tosi ihanaiset löydöt (70-luvulla meillä oli kotona tuollaiset "omanasarjan" lakanat ja tarjotin), nyt täytyy varmaan lähteä itsekin kirppikselle tsekkaamaan tarjonta!

  Kiva blogi sinulla, taidan poiketa uudestaan!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 2. Vanhoja juustolaseja.

  VastaaPoista
 3. Mainiot löydöt :) Samanmoisista laseista hörpittiin mummolassa vadelma-mustikkamehua :))

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hanna(-Maija): Tervetuloa tännekin! Minä olin jo sinut tunnistanut Hanniksen kommenttilaatikoista! =)

  Anonyymi: Kiitos tiedosta! Olipa yllätys, mutta ei vähennä lasien arvoa minulle!

  Heidi: Nostalgiaa... Se on nyt kuulemma kovin trendikästä, mutta ihanaahan sitä on muistella vanhoja mummola-aikoja!

  Vekarus: Mukavaa viikkoa sulle myös!

  VastaaPoista
 6. No olipa ihana löytö! Anopilla noita myös, eilen viimeksi piimät nautiskelin sinisestä :)

  Käväsin eilen kirpparillakin taas, hyllyä kysymässä. Mutta ei vapaata paikkaa, ootellaan vaan. Tyhjin käsin en mäkään päässyt pois.. ;)

  VastaaPoista
 7. Teija: Nyt tuntuu olevan kirpparit pullollaan tavaraa, eli syksy lienee siivousaikaa monelle! Mutta on niitä asiakkaitakin paljon liikkeellä!

  Vein taas tavaraa omalle myyntipaikalleni ja löysin samalla isommille lapsille uudet, hienot talvihanskat! Että vaikka niitä löytöjä tulee, niin kokonaisuudessaan ihan pelkkää säästöä tää homma on... =)

  VastaaPoista
 8. Moi,
  poikkesin kirppis-haulla ja huomasin, että sinulla on kiintoisa blogi.
  Lasisi näyttäisivät olevan Kaj Frankin suunnittelemat, pyöreämmät kuin kartio-lasit, mutta olen suunnittelijasta melkoisen varma. Katso Iittalasta niin saat varmuuden. Kuten mainitsitkin ovat 60-lukulaiset.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!