maanantai 13. syyskuuta 2010

CityihmisiäErilainen viikonloppu takana. Lauantaina olimme miehen kanssa kahdestaan kaupungissa syömässä. Istuimme ikkunapöydässä ja katselimme kadulla liikkuvia ihmisiä. Yksin kulkevia, pariskuntia, perheitä ja kaveriporukoita. Kaikki näyttivät näin maalaisen silmiin niin erilaisilta, cityihmisiltä. Meillä oli hauskaa, kun mietimme mistä kukin oli tulossa ja mihin menossa. Rentoa ja leppoisaa...


Itsekin olemme pienen hetken olleet cityihmisiä. Se aika tuntuu kaukaiselta. Olipa niin leppoisaa palata sunnuntaina maalaismoodiin. Hommailimme pihalla koko perhe. Trampoliini pääsi talvitelolle. Minä ihailin pihaan saapuvaa syksyä. Ihania värikkäitä vaahteranlehtiä. Tästä se alkaa, kuukauden väri-ilottelu, kunnes on taas harmaata.


Mukavaa syksyistä viikkoa! Muistakaa ihailla ympärillä värjäytyviä lehtiä!

7 kommenttia:

 1. Molempi parempi = ) Välillä haikailen tosi paljon itsekin maalle, itseasiassa kävimme erästä maalaistaloa viime viikolla katsomassakin. Toisaalta taas tykkään kauheasti siitä, että lapsi pääsee kävellen ihan viereen kouluun, elokuvateatterit ja kaupat sun muut tarpeelliset ovat kävelymatkan päässä. Toisaalta, eihän me niitä joka päivä tarvita... Tätä miettiessä ei varmaan koskaan muuteta mihinkään, mutta ihanaa kun joku tietää päässeensä kotiin = )

  VastaaPoista
 2. Kiva että pääsitte vähän muille maille ;-) Täällä minäkin pohdin, josko hääpäiväksi saisi varattua dinnerin, mutta kun on tää lastenhoito-ongelma aina. No, voihan sitä hakea kotiinkin ruokaa tai käydä koko perheen voimin mäkkärillä, heh.

  VastaaPoista
 3. Kotivalo: Monen mittarin mukaan mekin olemme kyllä kaupunkilaisia, mutta asumme täällä Espoon laitamilla peltojen keskellä. Eli henkisesti elellään kuin pikkukylällä.

  Hannis: Olisi kiva saada tänne Espooseenkin hyviä take away -paikkoja. Siis muutakin kuin pizzaa. Me söimme lauantaina nepalilaista ja cityihmiset hakivat samasta raflasta ruokaa kotiinsa. Kade... Ehkäpä teillekin onnistuisi yksi vapaailta...

  VastaaPoista
 4. Minäkin taidan olla ehdottomasti maalaisihminen. Mutta kaupungissa on aina välillä käytävä päätä tuulettamassa:) Täällä maalla on vaan niin mukavaa!

  Riemulla otan minäkin vastaan tämän jo alkaneen väri-iloittelun ja samalla jo mietin kuinka piristäisi tuota harmaata ympäristöä, kun iloittelu on ohi. Joskus tuntuu, että loka-ja marraskuuta vaan riittää...

  Pirteää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Vähän niinku mä ja mun mies. Kiva on välillä käydä kaupungissa, mut ihana palata sit kotiin.

  Nautitaan nautitaan :)

  VastaaPoista
 6. En tahdo ajatella tulevaa harmautta. Saisipa tätä väriloistetta purkkiin! Surkuttelen keskikaupunkilaisia, joille eivät värit näin kovasti loista, kuin täälä kaupungin reunalla ja siellä maalla.

  VastaaPoista
 7. maiseman vaihto tekee terää, pienikin piipahdus!

  syksy on kaunista aikaa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!