torstai 28. tammikuuta 2016

Sinisiä sävyjä
Pihalla lumihanget sulavat ja jääpuikotkin ovat enää muisto vain. Minä siirsin uusien suksien hankintaa ja kaivoin taas lenkkarit esille. Kävelytiet ovat riittävän sulat lenkkeilyyn. Vaihtelua sekin.

Kotosalla olen kaivellut sinisen sävyjä. Jostakin syystä ne viehättävät taas.

Tänään tulin ajoissa töistä, ja huiskin viikkosiivouksen. Pesin myös pari koneellista pyykkiä ja järkkäsin taloa. Pari ylimääräistä tuntia tekee ihmeitä päivään. Nyt saa sitten viikonloppuna taas laiskotella!

Mukavaa loppuviikkoa sulle!  Melkein jo viikonloppu taas...

It´s very wet out there. It´s been raining and the snow is almost gone. I went jogging, since I can´t ski at the moment. At home I´ve enjoyed blue things. Have a lovely end of the week! Almost weekend again!

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo toiseksi alimmainen kuva. Luin, että sininen on tämän kevään sisustusväri. Olen aina tykännyt sinisestä, mutta jostakin kumman syystä en osaa enää kuvitella sinistä kotiimme...olisikohan vastarannankiiski..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen taitaa tulla ja mennä säännöllisesti. Minä olen aina tykännyt sinisestä, joten sitä löytyy valmiina... Mutta onneksi kaikkien ei tarvitse napata näitä trendityksiä! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Sininen on ihana keväisin ja kesäisin, kuin myös turkoosi ja puuterinen roosa. Mulla vielä talvityynyt, paitsi tuo samainen Fridan pellavatyyny on vakkaripaikallaan sohvalla. Mukavaa alkanutta työviikkoa. Mulla alkaa päivittäinen työ toisen palveluksessa tänään. Kivaa vaihtelua, Jippii😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onnea onnea! Muistankin että sulla on tuo sama tyyny. Mulla onkin nyt kolme Frida-tyynyä!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!