sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hitaampi viikonloppu
Tänä viikonloppuna olen yrittänyt vähän rauhoittua ja hidastaa. Minä olen melkoinen suorittaja, ja minulle rauhoittuminen on usein vaikeaa.

Perjantaina suunnittelin hiihtolenkkiä, mutta koska tunsin itseni kovin väsyneeksi, päätinkin viettää rauhallista koti-iltaa.

Lauantaina olin joogassa. Minä olen yleensä teholiikunnan ystävä, vaikka olen kyllä aiemminkin joogannut, astangajoogaa. Nyt ohjelmassa on rauhallista hatha-joogaa, ja se on tuntunut oikein kivalta. Hyvää vastapainoa kiireiselle arjelle. Tosin kävin iltapäivällä vielä hiihtolenkillä, mutta metsässä hiihtäminen on minulle melkoista terapiaa - hien kera.

Sohvalla tv:n ääressä lojuminen ei yleensä ole minun juttuni, mutta sitäkin harrastin, ihan tietoisesti pysähtymällä. Katsotaan, mihin tässä sunnuntain lumisateessa vielä ehdin! Yksi kolaus- ja hiihtolenkki on takana, mutta paljon muuta en sitten suunnittelekaan.

Mukavaa hitaampaa sunnuntaita sinullekin!

ps. Viimeinen piparitalo ja tähti ikkunassa saavat tänään kyytiä! Tilaa keväälle!

This weekend has been a little bit slower than normally. I felt myself quite tired and decided to take it easier. That´s not easy for my, since I´m  a person who likes action and is not fond of sofa corners. I feel like I managed quite ok this time!

12 kommenttia:

 1. Leppoisaa sunnuntaita ollaa täällä vietetty..:) Ihana tuo eka kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin tällaisena lumipäivänä on helppo olla lunkisti...

   Poista
 2. Itsellä ollut koko päivän uniasu päällä vaikka kävin kyllä lenkilläkin aamulla. Päiväunet nukuttu ja syöty liikaa joten täydellinen viikonloppu on saavutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen varmasti joskus lapsena kipeänä ollut koko päivän yökkärissä, jotenkin en vaan osaa... Pitäisiköhän harjoitella?

   Poista
 3. Hurmaavia kuvia! Rentoilu on mahtista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rentoilu on mukavaa ja parasta on se, että kukin voi harrastaa sitä tyylillään!

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa, vaikka sitten vähän väkipakolla ;)). Minä olen vähän samanlainen ja sattumoisin sama teema on ollut itsellänikin tänä viikonloppuna. Kun ei pyri suorittamaan sitä sun tätä, tulee tehtyä asioita enemmän ex tempore. Sekin on kivaa välillä. Vihdoin kovin pakkanen vähän hellitti ja pääsi reippailemaan ulkona paremmin. Kiva, kun pääsit hiihtämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen yleensä "listaihmisiä", mutta välillä on tosiaan kiva tehdä juttuja ihan vaan tekemisen ilosta. Näin tapahtui mulle sunnuntainakin. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Mä en ole ikinä mennyt vielä joogaan. Musta vaan "tuntuu" ettei se ole missään nimessä mun juttu :-) No vitsit, sä sitten testasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä säkin olet joku päivä "kypsä" tähän hommaan, hih! :)

   Poista
 6. Komppaan Hannista, ehkä ois kiva joskus kokeilla? Hyvä että opettelet rauhallisempaa tahtia. Tykkään muuten hurjasti tosta kuusiviltistä. Torstaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkäpä sinäkin kokeilet joogaa, kun pääset minun ikääni! Hahaa! Tuo viltti on muuten voittoni Esmeraldan blogiarvonnasta. Kannatti osallistua. Se on ihanan lämmin, villaa!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!