sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tantsua siellä, Tantsua täällä...









Katsoitteko Vain elämää -ohjelman toista tuotantokautta? Meillä katsottiin yhdessä koko perhe, ja osa  katseli vielä viime viikonlopun maraton-uusinnat. Oi, Jukka Poika oli tietty mun suosikkini!

Sarjan iltakattauksissa oli käytetty Marimekon kankaita pöydässä ja seinällä. Minä ihastelin useassa jaksossa Tantsua seinällä ja kaivelin omat Tantsuni esille.

Minun Tantsuni ovat kaikki kirppislöytöjä muutaman viime vuoden ajalta. Vahakangas suojaa uutta, käsittelemätöntä pöytälevyä. Tyynynpäälliset ostin kesällä ja ajattelin mielessäni jouluista sänkyä. Nyt oli tarpeeksi jouluinen fiilis!

Mitähän meillä nyt keksitään perjantai-iltaisin?

ps. Tämä adventti ei nyt oikein iske näissä etelän plussa-asteissa. Joulutähdet ikkunoissa näyttävät lähinnä naurettavilta. Kuten kuvista huomaa, meillä ei vielä näytä kovin joulukuiselta tyynynpäällisistä huolimatta. No, ehtiihän sitä...


I had a Tantsu-feeling! Tantsu is Marimekko´s pattern, and I´ve found my Tantsus from flea markets.

EDIT. The pattern in red pillows is Satula, also made by Marimekko. Thank you, Nipsu!

16 kommenttia:

  1. Ihanaa oppia aina uutta. Ajattelin, että juoksette kaikki tänään jossain tantsuissa...;)
    Siis Marimekkoa. Pakko tunnustaa, etten tunne juuri Marimekon tuotantoa. Blogeissa oppii. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hassua ajatella, että joku ei tunne Marimekon peuskuoseja. Tosin en minäkään, viitaten tuonne alemmas Nipsun kommenttiin! :)
      Mut makuja on monia!

      Poista
  2. Ihania kukkaruukkuja! Tantsu on aina ihanaa. Kivoja kuvia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Osa kukista on jo vaeltanut maailmalle, mutta onneksi muutama hyasintti on kotosalla tuoksumassa!

      Poista
  3. Punainen iso kuvio on Satulaa, ei Tantsua :)
    Itsekin juuri kirjoittelen tässä pöytäliinatantsun päällä!
    Tykkään hirmusti sekä Tantsusta että Satulasta.

    VastaaPoista
  4. Hih, tunnistin postikortin seinässä.. Onko minulta?
    Me katsoimme tytsyn kanssa vain elämää ja jukkaPoika on meidänkin suosikki. Mun suosikki ollut jo 2002 vuodesta, silloin se oli aikas erilainen.. Ja niin olin minäkin.

    Meillä mies kantoi joululaatikot varastosta, mutten ole ehtinyt niitä purkaamaan. Koko viikonloppu mennyt pajalla ja vielä niin puolikuntoisena. Phuuh. Ei tunnu paljon jouluiselta täälläkään.

    Voihh, omistaisinpa muutamat tantsut minäkin. Mukavan etniset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinustahan se tuo kortti muistuttaa! :)

      Voi olla, että se joulu ei saavu käsityöläisen kotiin ennenkuin viimeiset myyjäiset on vietetty! Kotona tekee mieli olla vähän simppelisti! :)
      Mut ei se mua haittaa!

      Poista
  5. Terkkuset! Tantsu näyttää kivalle. Huomaan, että syksyn kuluessa printit, graafisuus ja värit on alkaneet kiinnostaa itseäni ihan eri tavalla. Johtuu luultavasti opiskeluista, sellainen vyöry varmaan kulkenut aivojen läpi :)

    Ihanat kuvat tuossa alempana joulumarkkinoilta♥ Mä oon ihan puhki myös, haluisin nukkua viikon putkeen univelat pois! Iloista joulunalusaikaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on tosiaan varmaan melkoinen printtivirta päässäsi opintojen kautta! Laitahan kuulumisia, miten on mennyt! ja kauhiasti kuvia tietty!
      Mukavaa alkavaa viikkoa! Koulun penkkiin lepäämään, vai?

      Poista
  6. Me ollaan pidetty leffailta joka perjantai koko perheen kesken. Vain elämää-sarja kyllä katseltiin myös yhdessä. Tämä tapa tuntuu sopivan meidän perheelle, joka arki-iltaisin on harvoin yhtäaikaa kotosalla. :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten teillä onnistuu yhteisen leffan valinta? Meillä alkaa olla lasten ikäjakauma sellainen (vanhin 13, nuorin 6), että aina joku pettyy. Mutta tuota voisi kokeilla. Minustakin on ihana rauhoittua perjantai-iltana hässäkkäviikon jälkeen yhdessä. Jotain herkkuja napostellessa...

      Poista
  7. Aivan upea toi sininen tantsu!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!