maanantai 9. joulukuuta 2013

Tämän viikon "to do"Minua himppusen ahdistaa, kuten muistan ahdistaneen viime vuonna samaan aikaan. Ei kiirettä, ei stressiä tekemättömistä töistä, mutta jotenkin kyllästyttää tämä joulun säätäminen jo. Luulisin, että tämä johtuu siitä, että käsityöläisenä olen valmistautunut jouluun jo hyvän tovin, ja tällä viikolla ovat edessä viimeiset myyjäiset. Joulutakki alkaa olla jo vähän tyhjä.

Jotta saisin itselleni tsemppiä viikkoon, aloitan viikon "to do"-listalla. Minä olen ihan listaihminen. Tykkään listoista, ja ne saavat minut toimimaan.

Tässäpä siis tämän viikon listaa:

- tee loput joulukortit lasten kanssa perunapainannalla. (Milloin muuten on se halpisdeadline?)
- paketoi ja postita kauemmas menevät paketit
- mieti lasten joulujuhlavaatteet
- käy läpi kirjaston pikalainapino (ihania uutuuksia taas löytynyt, olen pikalainakoukussa...)
- siivoa, järjestele
- etsi jouluradio

Jospas se fiiliskin taas tällä löytyisi...

ps. Kärpässienikaupasta löytyy jotain kivaa jouluista, joten käykäähän kurkkimassa. Lahjaksi, opettajalle, tarhan tädeille,...

I'm a little bit tired of thinking of Christmas stuff. I need to make a list of this week´s nice jobs. Christmas cards, sending some presents, reading Christmas books, cleaning and so on. Lists make me feel better and help organize my mind.

12 kommenttia:

 1. Juuri kirjoittelin samasta aiheesta. Mulla joulutakin tyhjyys ilmeni tavaraähkyllä. Poistin vähän ylimääräisiä koristeita ja nyt voi taas hengittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minäkin ehdin jo sulle kommentoida... Samaa tautia...:)

   Poista
 2. Kiitos viimeisestä! :)

  Se "deadline" on nyt perjantaina,. jos joulupostimerkkejä tarkoitit.
  Mulla sama puuha vielä edessä sekä ne joulumyyjäiset ja lapsen synttärit sukulaisille ja ja ja joulukodin laittoa....

  Ja kurkussa vielä pientä kröhää...arvon menenkö treeneihin vaiko en...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän mä tarkoitin... Meille ei jostain syystä tullut sitä punaista kuorta, enkä ole jaksanut selvittää. Tosin mä voisin jättää koko kortit lähettämättä, mutta apinamies haluaa lähetellä...
   Peukut pystyyn, että sun karheus on jo poissa!

   Poista
 3. Täällä lista vois olla vähän samanmoinen. Suurin osa koristeista on vielä laatikoissa ja välillä tuntuu että taitavat jäädäkin laatikoihin. Saas nähdä. Mielessäni käyn myös joulukorttikamppailua. Luultavasti karsin kovalla kädellä lähetettävien määrää jos ylipäätään saan aikaiseksi tehdä kortit. Vähän tuntuu turhalle koko homma - toisaalta mutta toisaalta..
  Ja kirjastosta puheenollen mie olen lainakiellossa ellen maksa sakkojani.... eli pikalainat ei sovi tänne vaikka tosi hieno idea ovatkin :)
  Fiiliksen metsästystä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös karsitaan kortteja. Lähinnä sukulaistädeille lähetellään. Nuorempi sukupolvi saa sitten vaikkapa sähköisiä toivotuksia.

   Mulla on myös suht vähän joulua kotona esillä, kuten kuvista näkyy. Ei ole kiirettä, eikä pakkoa. Kyllä ne tontut jossain välissä kaivetaan esiin, mutta se voi olla vaikkapa neljäntenä adventtina!

   Poista
 4. Voih, tutulta kuulostaa lista :D Hiljaa kait hyvä tulee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä on vielä runsaasti aikaa. Nuo postin deadlinet paukkuu, mutta muulla ei ole oikeasti kiirettä!

   Poista
 5. Minä en voi vapaa-ajalla tehdä listoja, kun joudun töissä tekemään niitä, jotta muistaisin kaiken. Kotona asiat eivät sen takia etenekään ollenkaan samalla määrätietoisuudella kuin töissä, harmi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se listattomuus kotona tasapainoittaa kokonaisuutta... :)

   Poista
 6. Oi ei, niin tuttua. Mullekin iski joulukypsytys toissa päivänä. Mä en aio edes lähettää joulukortteja tänä vuonna (tai no viime hetken paniikissa tietty muutaman). Haluisin kuitenkin rentoutua ja nauttia täysillä. En vaan jaksa sitä kaikkea muuta :D Meenkin tästä kääräisemään yhden paketin ystävälleni huomenna. Onneksi tiedossa ihana glögi-ilta. Koita nauttia ja muistaa rentoutua pikkuhetkiksi edes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tässä pohdin blogien vaikutusta tähän ähkyyn. Joulun hehkuttaminen alkaa jo marraskuussa täysillä, ja kun itsekin yrittää pyörittää joulubogia (tai -kalenteria), tulee vähän yliannostusta... Voi olla, tai sitten tämä vaan tulee muutenkin. Mutta muistan saman fiiliksen viime vuodelta.
   Mukavaa viikon jatkoa! Minä touhuilen pikkuhiljaa, ja mietin välissä ihan muita juttuja! :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!