tiistai 17. joulukuuta 2013

Heijastavia pakettikortteja


Apinamies kaivoi taas kätköistään kässämateriaalia, tällä kertaa nahkanpaloja. Tytöt tarvitsivat niitä keppihevosten korvien matskuksi, ja minähän jäin sitten pyörittelemään loppuja paloja.

Ensiksi ajattelin tehdä nahkasta tähtikoristeita ihan vaan lahjapakettien piristykseksi ja vaikkapa oksille roikkumaan. Seuraavaksi tuli mieleeni juuri hankittu palanen valkoista heijastinkangasta. Lisäilin pienempiä tähtiä nahkatähtien päälle, ja nyt lahjoissa on sitten heijastavat koristeet. Joulupukkikin on turvassa aaton vilkkaassa liikenteessä.

Ajatuksena minulla oli, että nämä voisi sitten irrotella paketista ja laittaa vaikkapa laukkuun roikkumaan ja pelastamaan.

Seuraavaksi taidan kokeilla virkattuja kukkia tuon heijastavan kankaan kanssa. Ensi syksyksi hieman tuotekehitystä. Ja tuota nahkaakin vielä riittää...

Leppoisaa viikon jatkoa! Muistakaa tällä viikolla ohjenuorani "Keep it simple!" Kaikkea ei tarvitse ehtiä, eikä kaiken tarvitse olla ihan viimeisen päälle! Hyvä fiilis ja rento meininki on paljon tärkeämpää!

ps. En ole unohtanut sitä lupaamaani synttäriarvontaa. Päätin vain siirtää sen tammikuulle, kun nyt tuntuvat kaikki blogien joulukalenterit olevan täynnä hienoja arvontoja.

I got some pieces of leather and made some little starts to decorate Christmas packages. The stars got a little piece of reflecting fabric. So if you see someone reflecting out there, it must be Santa bringing my gifts!
Remember to "Keep it simple" this week! Don´t panic!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tosin näihin en ajatellut kirjoitella mitään...

   Poista
 2. Kauniita paketteja!!!
  Voiko tuosta heijastinkankaasta myös virkata, tai menettääkö se siinä sen "heijastin ominaisuuden"?

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mun budjetille liian kallista, että leikkelisin tuota kuteeksi. Mutta on niitä kuulemma heijastinlankojakin olemassa... Tosin EU säätelee näitä hommia, eli ei käsitöitä uskalla heijastimina myydä ja markkinoida, jollei ole tarkat testit tehtyinä. Eli enemmänkin heijastavia koruja tai jotain...

   Poista
 3. Juu, juu muistetaan rento meininki...*siivoan täällä huomista varten ihan villinä...;)*

  Ihanat tähdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina tartte olla niin täydellistä... Vaan mihinpä sitä kissa karvoistaan pääsis, vai miten se menikään. Miau... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!