lauantai 14. joulukuuta 2013

Summer dreamsEtsiskelin sivupalkkiin kuvia kesäkodista ja jäin samalla selaamaan vanhoja postauksia kesäkodista. Auts! Pikkaisen tuli ikävä. No, neljän kuukauden päästä olemme varmaankin saaneet jo kevätsiivouksen suoritettua ja uusi, ihana kausi on edessä!

Tässäpä pieni kuvapläjäys viime vuosilta. Mikäli haluatte lueskella lisää kesäkotijuttuja, ne löytyvät täältä. Nyt on juuri sopiva ajankohta heittää joulustressit nurkkaan ja katsella lämpöisiä, rentoja kesäkuvia!

Uudemmille lukijoille kerron sen verran kesäkotimme taustoja, että talo on useammassa osassa rakennettu, suurin osa 1800-luvulta. Me ostimme talon vuonna 2002, kun odotin pikkukakkosta. Mies kävi katsomassa taloa, ihastui, kuvasi videon, esitteli sen minulle ja päätimme tehdä tarjouksen. Näinhän ne isot ostot elämässä tehdään, eiks niin?

Some pictures of our summer house. If you want to see and read more, please click here. In four months we´ll start a new summer house season! Not bad!


15 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä makia kesäkoti. En ihmettele, että kuukausia lasket kesän tuloon;)
  Mukavaa joulu odotusta.
  Toivoo Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin rennon kesäfiiliksen ajattelu sopii tähän joulutohinoiden keskelle. Tuo tiettyä rentouttua viimeisiin joulurutistuksiin! Mukavaa joulun odotusta sullekin!

   Poista
 2. Voi kesä, kun tuli sua ikävä! ♥ Mukavaa kolmatta adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä nautin kovasti kesäfiilisten katselusta. Jotenkin antaa tsemppiä harmaimman talven ylitykseen. Mukavaa adventtia!

   Poista
 3. Hurmaavaia, hurmaavia, pökerryttävän ihania kuvia ja tunnelmia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pökerrytään ensi kesänä taas yhdessä uudestaan! :)

   Poista
  2. Jos multa kysyt niin taatusti. Kaivetaanko jo allakat esiin...;)

   Poista
 4. Voi että...nyt juuri tuntuu uskomattomalta, että on sellainen ihana vuodenaika kuin kesä. Mutta sieltä se tulee taas, jipii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja yllättävän pian. Heh heh! Pientä huijausta, mutta nyt voi vaikka suunnitella kesäisiä projekteja... Itse ainakin kaipaan pientä taukoa tähän jouluhässäkkään, joten ajatukset muualle hetkeksi!

   Poista
 5. Voi tätä värin ja lämmön määrää! Hyvä hetki juuri tällaiselle fiilistelylle :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle leppoisaa ja stressitöntä viikkoa!

   Poista
 6. Ajattelin jo, että päädyin johonkin vanhempaan postaukseen ;)...
  Kesää kyllä on ikävä, varsinkin kun tämä talvi ei oikein meinaa olla tullakseen...

  Kivan näköinen tuo teidän "uusi" pöytä! Kadehdittavan ison lumipallon teidän lapsukaiset saivat siitä "yhden päivän lumesta" pyöritettyä. Ehkä "täällä päässä katua" satoi vähemmän, sillä meidän pallot olivat kovin paljon pienemmät...

  Leppoisaa Joulun (ja kesän) odotusta!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kolme neitiä pyöritti lumipallon parkkipaikalle ja takaisin. Eli kyllä siihen kerättiin lähes taloyhtiön lumet! :)

   Minä olen vähän kesätunnelmissa! Tosin kohta leivotaan pipareita, joten nähdäänpä pian!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!