torstai 5. joulukuuta 2013

Independence Day Tree
Marraskuussa talteen otettu pikkukuusi alkaa jo vedellä viimeisiään. Siitä varisee havunneulasia reippaasti, kun oksiin koskee. Vielä se ehtii kuitenkin toimia itsenäisyyspäivän puuna. Ettekö tienneet, että sellainen kuuluu olla...

Puussa on virkattuja Suomen lippuja. Nämä liput olen virkkaillut jo vuosia sitten, mutta vasta nyt huomasin, että nehän kannattaa höyryttää (siis silittää kevyesti kostean liinan läpi), että pysyvät nätisti suorina, eivätkä mene kulmista käppyrälle. Höyrytän nykyisin lähes kaikki käsityöni, ja suosittelen sitä kaikille. Pikkuisen kierot ja muuten pullistelevat työt siliävät kummasti!

Joulublogimme puolella on arvonta käynnissä tämän viikon ajan! Palkintona on jotain kivaa, itsetehtyä! Käykääpä osallistumassa. Samalla voitte kurkkia edellisestä postauksesta Hanniksen huovuttamalla tekemiä ihania lippunauhoja.

Rauhallista itsenäisyyspäivää ja erityisterkut ulkomailla asustaville suomalaislukijoille!

ps. Huomaatteko, minkä ihanuuden päällä tämä kuusi seisoo? Sehän on apinamiehen uusi roskisdyykkaus, joka ei tosin koskaan roskikseen asti päätynyt. Pientä puhdistusta vailla...

We In Finland celebrate the Independence Day tomorrow. I´ve crocheted Finnish flags a couple of years ago, and now we have an Independence Day Tree! Have a nice weekend!

10 kommenttia:

 1. Hyvä dyykkaus ja ihanat virkatut liput. Et ole kertonutkaan, että olet sellaisiakin taituroinut.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapeista löytyy sitä sun tätä, et arvaakaan mitä kaikkea! :)
   Mukavaa pyhää!

   Poista
 2. Oi miten suloinen tuo Suomen lippu!
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuli mieleen, että näistä virkatuista lipuistakin saisi ihan kivan viirin... Ensi vuodeksi! :)
   Mukavaa pyhää!

   Poista
 3. Pöytä pistikin heti silmään...ihana on...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt sitten mietitään, mihin se sijoitetaan ja mitä sille tehdään. Ensin suoritan tehopesun ja sitten katselen, miltä se näyttää!

   Poista
 4. Ihanin suomenlippu mitä olen nähnyt :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Tykkään kaikista eniten tuosta kynttilänjalkakokoelmasta ikkunalla♥ Ja muustakin tietty! Mitä ajattelit pöydän tarkoitukseksi? Aikast kiva harmaa pinta siinä! Mukavaa uutta viikkoa sinne ja joulupuuhasteluja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on selvästi sellainen keittiön sivupöytä/apupöytä. Korkeampi kuin ruokapöytä. Jospa istutetaan se tuohon, missä nuo värikkäät kynttilänjalat nyt asustavat. Kaiken vanhan kivan ei tarvitse päätyä kesäkotiin. Nyt on menty vähän sillä mentalititeetilla! :)
   Ihkua viikon alkua! Hetken vielä valkoista ainakin! Mä ajattelin ottaa ihan relasti, ja just ehdottelin apinamiehelle, että jätettäis joulukortit lähettämättä. Ei innostunut... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!