keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Valkoista maalia

Maalailin uuden pöytämme jalkaosan pohjamaalilla. Kyllä tuo valkoinen väri muuttaa ilmettä tosi paljon. Pöytä jotenkin keveni silmissä.

Seuraavaksi sitten maalikauppaan hakemaan varsinaista jalkaosan maalia, joka tulee olemaan valkoinen. Sen jälkeen kansiosan käsittely ja pöytä on valmis. Tavoitteena saada homma valmiiksi jouluaatoksi!

--

Lumet katosivat. Lapset ehtivät onneksi tehdä lumiukon ja jättipallon. Jättipallo sai illalla suojakseen sateenvarjon! Ihan paikallaan, koska aamulla maisema oli jo melko lohduton! Mutta ei vaivuta synkkyyteen! Pääsin poikani nastalenkkareilla juoksulenkille tuonne liukkauteen, ja hyvin toimivat! Yes!

I painted the framework of our new kitchen table. White makes it look much lighter! Some work to be done still. Hope it´s ready for Christmas!
We already had some snow, but lost it!

12 kommenttia:

 1. Ompa kaunis pötä ja toden totta. Kevenee hurjasti. Odotan kuvaa myös valmiista pöydästä :) Suru oli täälläkin kun aamulla katsoi ikkunasta ulos. Ikävä lunta on kova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maalikauppa odottelee, ja sitten pitäisi vielä keksiä, mitä teen tuoleille...

   Poista
 2. Jep, pöytä on aivan ihana!:)

  Meilläkin lapset ehtivät tehdä lumihevosen ja vaikka mitä. Siitä olisikin lähtenyt taas kivat leikit kunnolla käyntiin, mutta minkäs teet tuolle loskalle nyt.

  Mukavaa päivän jatkoa naapuriin kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä muotoiltiin tänään eilisten lumileikkien jämistä uudet eläimet... Nyt se lumi on kyllä jo käytetty. Toivotaan, että lisää tulee!
   Tulen varmaan perjantaina heittämään kassin sulle!

   Poista
 3. Aivan ihana pöytä! Kaunis kansi! Tosi paljon samantyyppinen, mitä keittiön pöytä meidän mökillä, muistatko? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pöytä! Valkoinen väri teki ihmeitä jaloille :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisella värillä on taikavaikutus. Odottelen vielä, että saadaan sisäkatto tuossa pöydän päällä valkoiseksi. Tuplaisi varmaan tilan tunnun!

   Poista
 5. Upea pöytä! Mä haaveilin myös juurikin tuollaisesta pöydästä, jossa kansi olisi vanhoista lankuista tehty ja jalat valkoiset. En löytänyt mieleistä, joten meidän vanha pöytä lähti just viime viikolla hiontaan, maalaukseen ja samalla siihen tärkeimpään, eli korjaukseen. Se huojui ja natisi, eikä enää omalla osaamisella saatu sitä kuntoon. Eli päätin jatkaa vanhalla pöydällä mutta uudet tuolit on mielessä, jos vaan uskaltaisin ne tilata :) (Ei saa Suomesta ja tilaaminen ulkomailta vähän jännittää....) Teidän pöytä on kyllä superkaunis! Ehdottomasti valkoiset jalat tekee siitä täydellisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa näistä vanhoista lankkupöydistä taitaa olla itsetehtyjä. Mun mielestä on loistava vaihtoehto kunnostaa nykyinen, eikä rynnätä heti ostamaan uutta "ihan kivaa", jos ei täydellistä löydy!
   Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 6. Maali tekee ihmeitä. Minä haaveilen uudesta pöydästä. Ei vanhassa kyllä sinänsä mitään vikaa ole, joten siksi se uuden hankinta on jäänyt. En vain tykkää pöydän pinnasta, sinun pöydässä on kiva pinta, on nyt ja varmasti on maalauksen jälkeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pöydän pinta on tehty vanhoista lattialankuista ja se istuttiin vanhan pöydän runkoon. Tykkään tästä uudesta pinnasta kovasti ja hieman jännään, mitä siitä tulee...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!