perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tällä viikolla...







Omituinen, lyhyt viikko. Silti tuntuu, että on tapahtunut vaikka mitä.

Olen mm.
- huomannut ensimmäiset maastapuskevat sipulikukat. Pitäisiköhän nuo oman pihan narsissit vielä peittää lumella, että eivät palellu yöllä?
- saanut ilmeisesti y-tunnuksen, koska ensimmäiset mainokset lävähtivät jo puhelimeen.
- hakenut uutta passia. Sormenjäljetkin jätin ensimmäistä kertaa elämässäni. Reissua pukkaa, ah!
- taistellut 12-vuotiaan, energiaa imevän tyttäreni kanssa. Juuri aiemmin pääsin hehkuttamaan, että elämästä kannattaa karsia kaikki energiasyöpöt. Miten sitten tässä tapauksessa toimitaan? Pitäisi estää se, että tytär ei ime kaikkea energiaani.
- kuunnellut mustarastaan luritusta.
- virkannut, askarrellut ja karsinut.
- aloittanut paksuimpien toppavaatteiden pesun.
- käynyt Plantagenissa ihastelemassa orvokkeja, mutta ottanut vielä järjen käteen. Saaliina jaloleinikki ja ihana liila muovimatto kuistille.

Mitähän kaikkea viikonloppuna vielä ehtii? Leppoisaa viikonloppua!

Ps. Muistakaa edellisen postauksen arvonta

We´ve had a short week after Easter holiday. Still a lot has happened. New business, new passport (traveling soon), spring flowers, spring birds, crocheting and so on...
Have a lovely weekend!

13 kommenttia:

  1. Kerro lisää y-tunnuksen hankkimisesta... ? :)

    Täällä on väkerretty korua, korttia, taulua..Phuuh. Ihanaa! :)

    Melkoinen viikko teillä! Keväässä on meininkiä. TSemppiä loppuviikkoon! Toivottavasti se on rento! By the way, oletko menossa kädentaitomessuille Helsinkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiminimeä olen täällä perustanut näille erinäisille puuhilleni! Siihen siis liittyy tuo y-tunnus. En ole menossa messuille. Ovat niin kalliit tekijälle, että ei näillä katteilla... =)
      Mukavaa touhuviikonloppua!

      Poista
  2. Mitä ihanaa tuoll ayhdessä kuvassa vilkkuu...katselin, ennenkuin osasin hahmottaa....Ovat pihkfiinejä?? Ihnia varmaan. Tahtoo kuvaa niistä valmiina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pingujahan ne. Olen täällä joskus postaillutkin pinguperheestä. Niitä on tullut tehtyä jonkin verran myyjäisiin. Aina kun lapsia tai vanhempia häviää maailmaan tuuliin, pitää tehdä uusia tilalle! =)

      Poista
  3. Very nice picture diary! I like the flowers and the colourfull strings. I have these in green, red and pink :) And we have also a lot of these italian coffeemakers...we use to use them very often. Have a nice weekend!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love those strings in colors, Baker´s Twines! I´m just having a coffee break! =)

      Poista
  4. Ihania kuvia, kiva viikko siis ollut;) Meiltä on varmaankin vesimyyrät syöny kaikki sipulit, kun ei mitään nouse. Ärsyttäviä otuksia. Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on ollut kiva viikko, vaikka tunteet ovatkin heilahdelleet laidasta toiseen. Varattu matka suht pikaisella aikataululla on kyllä ollut yksi kohokohta! Kohdekin selviää varmaan pian, en malta olla hehkuttamatta... Hih!

      Poista
  5. Onnea y-tunnustuksesta! Mitä kaikkea jännää se tuokaan tullessaan :) Ja huh tuota tytärjuttua. Mulla on pari muutakin tuttua just nyt, kun taistelevat saman asian kanssa :/ Tsemppiä vaan, kaikilla se taitaa olla joskus vastassa, pojillakin!

    Iloista viikonvaihdetta sinne♥ Ja juu, itse en oo peitellyt sipuleita. Oon aatellut, että sieltä ne ponnistavat, kun ovat valmiita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan, että yrittäjyys tuo kaikkea "jännää" tullessaan. Ei tämä ole ihan tuntematonta touhua mulle, kaikkea on tullut kokeiltua!

      Saas nähdä, onko murrosikä kuinka erilaista tytöillä ja pojilla. Luonteellakin taitaa olla iso merkityksensä. Tästä se alkaa meillä... Heh!

      Poista
  6. Onnea uudelle yrittäjälle!!!

    Miten ihmeessä teillä voi jo jotain maasta pilkottaa, kun meillä on vielä ihan karmeat lumivuoret pihalla?!
    Mä sain pääsiäisvkolla narsissit paleltumaan terassilla, joten siirrän orvokkien hankintaa suosiolla...

    Kävin tänään ekaluokkalaisen kanssa (pelaili toissapäivänä jalkista märissä kengissä, ilman takkia, joten kuumeenhan se sitten kehitti...) viemässä leluja Akseliin, eli kevättyhjennys alkoi vihdoin!!!

    Tsemppiä murrosikäisen kanssa!!!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meilläkin vielä megalumivuoret, mutta pensasaidan juurella oli ihme!

      Kevättyhjennyt olisi paikallaan, tosin saatiin naapurin kanssa myyjäisissä ihan hyvin rojut vähenemään. Syyskuulle ajattelin varata seuraavan paikan. Tuletko samaan aikaan?

      Leppoisaa viikonloppua!

      Poista
    2. Voisin tulla...

      Hanna(-Maija)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!