lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hevosläyhyttäjä

Silmiini sattui aamulla tämä juttu sosiaalisen median käytöstä: "Millainen facebook-läyhyttäjä olet?" Käykääpä kurkkimassa. Minua tämä huvitti suuresti, koska juttu voisi hyvin olla bloggaamisesta ja tunnistan itseni ainakin heti ensimmäisestä, eli sieniläyhytyksestä. Facebook on minulle toistaiseksi tuntematon media, mutta ensi viikolla siihenkin tutustuminen alkaa, koska Kärpässienikauppa siirtyy facebook-aikakaudelle.

Tänään olen hevosläyhyttäjä.

Vietimme perjantai-illan tyttöjen ja näiden ystävien kanssa issikkatallilla. Taas kerran totean, että tallilla virtaa kyllä iso määrä positiivista energiaa. Ne ratsastavat ja me vain-katselijat olimme innoissamme. Ja tällä kertaa tein erään tärkeän päätöksen! Arvatkaapa minkä?

Tässäpä vielä muutama kuva ihanista mussukoista!
Leppoisaa lauantaita!

I spent Friday night with horses. Not riding – this time – but still enjoying.
Have a lovely Saturday!

15 kommenttia:

 1. Melko erikoinen/vieras sana tuo löyhyttäjä. Mistähän tuo juttu löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta eka lauseesta "tämä juttu" kohdalta on linkki siihen juttuun. Täytynee vaihtaa linkitetyn tekstin väriä, että erottuu paremmin. Mullekin tuo oli uusi termi...

   Poista
 2. Oi.. heppailu on ihan parasta ja tallilla aika juoksee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallille ei voi mennä kiireessä, sen olen minäkin huomannut!

   Poista
 3. Kyllä, talli-ilmasto on parasta mitä rahalla ja ilman rahaa saa. Mitä sä päätit? Nousta hevosen selkään itsekin. JOO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä taisin päättää, ja sain aikuisen kamunkin houkuteltua mukaan. Nyt mennään sitten tytär-äiti-ratsastukselle! Hui, jännää!

   Poista
  2. Nyt ei voi enää tulla pupu pöksyyn, kun asia on julkistettu! Mutta sain tosiaan kamuni, tyttären ratsastuskamujen äidin, mukaan hommaan!

   Poista
  3. No nii, hyvä hyvä. (En oikein tiedä onko kyseessä joku kiero ominaisuus, että "tule sinäkin hevosten ja ratsastuksen pariin" vähän kuin "tee sinäkin lapsia" , kun itse on jo korvia myöten uponneena, niin toivoo muita mukaan samaan veneeseen). Mutta vaikka vietänkin päivittäin aikaa tallilla, vaikkei aikaa olisikaan ja joskus todella allekirjoitan sanonnan: huoleton on hevoseton, niin en saisi mistään vastaavaa harrastusta ja yhteisöä. Anna sen viedä mukana!

   Poista
 4. Mä OON niin hevosläyhyyttäjä, facebookissa ja ihan tosielämässäkin. Meillä ratsastusta harrastaa nykyisin minä + kolme tytärtä, en voi kuin lämpimästi suositella. Tallilla on aina kivaa, vaikka ratsastus menisi päin seiniä ja vaikka tuntuisi, ettet osaa mitään. Toisaalta sieltä saa myös parhaat onnistumiset ja roppakaupalla uusia samanhenkisiä ystäviä. Mulla ratsastuspaussi kesti 22 vuotta ja nyt oon vuoden käynyt säännöllisesti vähintään kerran viikossa. Täysin hurahtanut ja onnellinen siitä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kuulostaa vaaralliselta! =) Mä itse asiassa joskus jo päätin, että itsekin palaan satulaan, kun tyttäret innostuvat. Nyt vanhin on ratsastanut kohta vuoden ja mä olen vaan hannannut. Mutta kohta mennään!

   Poista
 5. Hei,

  minkäs niminen talli tämä on? Näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Talli Fageräng Espoon Kauklahden perukoilla... Issikkaratsastusta maastossa!

   Poista
 6. Mahtava päätös, hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, ja kuulette varmaan tunnelmat sitten ekan ratsastuksen jälkeen! =)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!