torstai 18. huhtikuuta 2013

TuotekuvauksiaOlen kuvaillut tuotteitani tuonne kaupan puolelle. Ei ole helppoa hommaa tämä tuotekuvaus. Pitäisiköhän rakentaa joku studion tapainen johonkin nurkkaan?

Tässäpä uusia kuvia kurkittaviksi! Homma jatkuu seuraavana valoisana hetkenä, joten päivityksiä tulossa tulevina päivinä!

Mukavaa torstain jatkoa!

I´ve taken new photos of my products. It´s not easy...
Have a nice Thursday!

16 kommenttia:

 1. Kun syksyllä kävin vapaaopiston kuvauskurssilla, niin siihen olisi ollut jatkokurssi tuote- ja potretti yms. kuvausta. En tullut menneeksi, kun säädöt vielä ihan hakusessa. Jotain valkokangas-virityksiä siinä oltais kai tehty kotikonstein, että valo heijastuisi paremmin tuotteisiin. Onneksi kesää kohti mennään ja valonmäärän pitäis nyt vaan kasvaa - toivotaan pilvettömiä kelejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin laiska kameran kanssa, että automaattisäädöllä mennään. Jalustin olisi myös hyvä, mutta en jaksa sen kanssa säätää... Eli valoisia päiviä täytyy hyödyntää ja etsiä se valoisin paikka kotoa!

   Poista
 2. Ompa herttaisia palloja. Onko ne avaimenperiä? Mitä niissä on sisällä, golf palloko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niissä on vanutäyte, ja ajattelin ne joko avaimenperiksi tai sitten kassinkoristeeksi roikkumaan!

   Poista
 3. Ihania juttuja oot tehnyt! Mä itse yritän aina kuvata päivällä kirkkaassa valossa (siis ennen kuin alkaa yhtään hämärtymään)ja mielellään ulkona, partsilla tai jossain. Yleensä silloin saa automaattisesti paremman valon ja aidot sävyt kuviin. Ehkä joku kurssi voisi olla kyllä järkevä, missä käsitellään tuotekuvausta. Myyntihommissa ei oo ikinä ainakaan pahitteeksi lisäoppi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin katsellut, että sulla on ihanan valoisat kuvat ja kirkkaat sävyt niissä. Kurssi ei olisi pahitteeksi, mutta olen laiska noissa teknisissä jutuissa... =)

   Poista
 4. Ihania tuotteita! Niin huolella valmistettuja.
  Tulisiko ne paremmin esille yksivärisellä pohjalla? Mä en tiedä miten on ns oikein, kuvittelen vaan että tuote tulee paremmin esille/ näkyy.. EHkä olen väärässä..

  Samoja juttuja täälläkin pohdin. Olen kuvannut siellä sun täällä. Meillä on jopa semmoinen ns. pikkustudio valoineen ja seinineen Hong Kongista ostettu muistaakseni. En ole vaan osannut koota sitä. Heh, blondi! :)

  Mut joo, ei siis ole helppoa se kuvaaminen, ei... Jotta kuvat olisi edukseen myytävälle tuotteelle.

  Tsempit ja terkut sinne! Mä väkerrän koruja lisää. Tänään kävi täällä kotona 1 ostaja (FB:n kautta), ostikin moooonta.. Ihanan hyvä mieli tuli! (No tulipas tekstiä, hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen kokeillut kyllä simppeliä valkoista taustaakin, mutta vaihtelu virkistää... =) Sienet on mun mielestä jotenkin erityisen vaikeita kuvattavia...

   Poista
 5. No niinpäniinpä, sitä valoa ne kuvat taitaa eniten tarvita. Tänään on ollut aika sumppusta! Ihania tuotteita, ihania mattoja.. aina iskee matonvirkkuuvimma, kun näen näitä sinun :)

  Mukavaa torstaita, toivottavasti huomenna on jo valoisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aamusta ihanan valoisaa, ja nyt sitten jo harmaata ja sateista. Onneksi ehdin edes pienen osan kuvata. Valoa tosiaan tarvitaan. Jos tekis ulos partsille sen studion...

   Poista
 6. Very nice nice pictures and crochets!

  VastaaPoista
 7. Nuo on kyllä tosi kivoja nuo sinun tekemät kärpässienet. Etenkin tokassa kuvassa olevat musta-ja punavalkoiset. Tykkään! Hmm...täytyy odottaa, että saadaan muuttorumpa ohi, niin vois harkita tilaamista:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kurkkimaan Kärpässienikauppaan! Odota vaan, kun saan puna- ja mustavalkoiset jättisienet kuvattua! Tsemppiä muuttoon!

   Poista
 8. Kauniita kuvia. Tosi söpöjä sieniä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Itse kyllä huomaan, missä oli niukemmin valoa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!