sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Jättiläisen askel
Tänä viikonloppuna on asuttu pihalla. Huimaa, miten keli voi viikossa muuttua näin paljon.

Haravoin aamulla osan pihaa ja kuopsutin muutaman kukkapenkin. Tytär nauroi parvekkeella, että meillä on jättiläisen jalanjälki. Niinpä on, tuo kukkapenkki! Kukkapenkissä näkyi koppiksia ja kastematoja. Taivaalla lensivät ensimmäiset kurjet.

Terassi- ja grillikausi avattiin myös. Terassin nurkassa tosin on vielä vähän lunta, mutta eiköhän tuo huomenna häviä, kun levittelin loputkin päivän päätteeksi.

Lapset ovat eläneet kesäelämää. Potkulaudat, rullaluistimet ja polkupyörät ovat olleet kovassa käytössä. Vaatteita on riisuttu ja vaihdettu pitkin päivää ja äsken tartuin imuriinkin, koska eteinen muistutti enemmänkin hiekkalaatikkoa. Näkisittepä kahden pienimmän naamat. Sauna tekee illalla terää. Ja unta ei taatusti tarvitse houkutella!

Mukavaa arkista viikkoa!

ps. Kyyhkysetkin ovat ihan päättömiä...

This weekend has been so sunny, warm and nice. We´ve lived outdoors. I´ve done some gardenwork. Even though we still have snow somewhere it almost feels like summer! Great! Have a nice beginning of the week!

8 kommenttia:

 1. Minä en jostakin syystä näe kaikkia sun päivityksiä enkä aina pysty kommentoimaankaan. Harmillista. Toivottavasti tää nyt onnistuu.
  Rankan viikon jälkeen on ihana, kun pääsee pihalle ja aurinko paistaa. Tätä viikonloppua edeltävä viikko toi vauhdilla kevään. Ihana nähdä sinivuokot. Meillä ei vielä niitä näy.
  Toivon sulle leppoisampaa tulevaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että nämä tekniset ongelmat ovat rasittavia! Osaako joku neuvoa mitä pitäisi tehdä?

   Kiitos tsempityksistä! =)

   Poista
 2. Siellä on kyllä kevätkin ottanut jättiläisen askeleen :) Sinivuokkoja saa täällä vielä odotella, vaan pihalta suli melkein kaikki lumet. Ehkäpä ens viikonloppuna pääsisi jo kuopsuttelemaan. Ja tuo sisään kantautuva hiekka - huokaus - kevään miinuspuolia... Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteiseen pitäis varmaan asentaa tosi karvainen kokolattiamatto, niin saisi hiekat jäämään siihen. Sitä tää nyt sitten on vähän aikaa! Mutta nautitaan niistä plussapuolista!

   Poista
 3. Ihana jättiläinen käynyt teidän pihalla.:)
  Meillä samanlaista menoa. Potkulaudat ja pyörät rullaavat ja takit vaihtuneet isoilla jo huppareihin, vaikka äitiä vähän mietityttää mahdolliset nuhanenät seurauksena kevät vaatteista...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hankalaa aikaa pukeutumisen suhteen, kun säät vaihtelevat ja varjossa on tosi viileää. No, huomenna aurinko lienee sitten muisto vain ja saa taas pitää päällystakkia päällä! =)

   Poista
 4. No lumet lähti kyllä tosi nopsaan. Joka keväthän ne lähtee, vaikka sitä aina arvuutellaan :D Pihalla oleilua meilläkin, tai isäntä nyt enimmäkseen, kun itse hääräsin synttärihulinoissa sisällä.. muuta eilen illalla oli ihanan lämmintä takapihalla, teki mieli jo heittää teepaitasilleen :) Ja opimistisesti siinä tuumasimme, että jes, 1/4 pihasta jo kunnossa.. huoh!

  Ihanat kuvat oot napsinut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä yllättyy tuon lumen häviämisestä! Minä kävin vielä viime torstaina hiihtämässä ja hyvin onnistui!

   Teillä sitä pihaa riittää! Mutta eipä oteta stressiä pihahommista, eihän?

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!