tiistai 16. huhtikuuta 2013

VihertääJos ei ihan vielä pihalla, niin ainakin minun päässäni vihertää. Ulkohommat ovat vielä rajoittuneet lumien levittelyyn, mutta kovasti jo tiirailen sulia kohtia. Malttamattomana odottelen uutta kasvua. Puksipuut voisin kyllä vapauttaa toispuoleisesta lumitaakasta, joka painaa oksia pahasti.

Sisällekin tuo heleä vihreä on saapunut. Keittiön pöytäliinan seuraksi printtasin Kotilo-blogin ihanan Say yes -printin. Se löysi seurakseen vihreän kehyksen. Eteisessä tsempataan siis positiivisuuteen!

Mitäs vihreää sinun elämääsi kuuluu? Taimia? Parvekekukkia? Kasvimaasuunnitelmia? Minä nappaan vielä kupin vihreää teetä ja haaveilen lisää...

It´s getting green – at least in my head. I´m waiting for the growth in our garden. At the moment there´s more green inside! The new print is from a Finnish blog called Kotilo.

10 kommenttia:

 1. Siis ei ainakaan mitään maasta pilkistävää vihreää näy täällä päin Suomea. Nyt kun näin, miten jossain näkyy maasta vihreää, täällä näkyy vihreää kateutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pihan vehreydestä ei kannata vielä vihertyä kateudesta! Aika valkovoittoista... =)

   Poista
 2. Pihassa on alkanut viimeinkin vihertää. Taimia ikkunoilla ja koulun myymälästä ostin ihanasti kukkivan belliksen. Sen kauniin pyöreät kukat tuovat mukavasti väriä pyöreyden keskelle. Vihreät sukatkin on puikoilla :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla vihertää ihan opintojen puolesta hieman eri tavalla kuin meikämannella! Koulun myymälä kuulostaa kyllä melko luksukselta!

   Poista
 3. Pelakuun pistokkaat ikkunalla vaan taitaa vihertää toistaiseksi, mut joitakin suunnitelmia muhii päässä. Kovin ihmeellinen viherpeukalo en oo, mutta ehkä tässä pikku hiljaa.. Hei mikä kasvi tuo on tuossa 4. kuvassa? Mahtavan vihree jo! Ja tosi pitkät varret noissa muissakin kasveissa jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin rönsyilevä puksipuu, jonka tosin juuri kaivoin kunnolla lumen alta esiin. Lumi on painanut sen aika lyttyyn, mutta se kyllä nousee aika hyvin. Pientä leikkaamistakin varmaan edessä!

   Pelakuita haluaisin talvehdituttaa minäkin, mutta kun ei ole sopivaa tilaa...

   Poista
 4. Pihalla ei meilläkään vielä viherrä (taidetaan laskea vielä juhannuksenakin mäkeä takapihalla...), mutta etuovelle ostin orvokkiamppelin :) !

  Hanna (-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoimmat lumivallit eivät kyllä häviä hetkessä, jollei niitä hävitä. Pitäisköhän jättää yksi jemmaan...

   orvokkiamppelista minäkin haaveilen. Onko se hassu kaiken lumen keskellä?

   Poista
 5. Kivoja kuvia, onpa mainio tuo pieni pöllö! Vihreää haikailen minäkin nyt kovasti, herneenversojen kasvatusta suunnittelin nyt ensihätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöllö on kuopuksen kanssa perhekerhossa tehty vessapaperirulla-askartelu. Sen sisällä on herneitä. Helisee siis...

   Herneenversoja on napsittu täälläkin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!