perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kevään merkkejä
 


Vaikka viime viikot ovat olleet kylmiä, on ilmassa ollut paljon kevään merkkejä.

Viime viikonloppuna kuvasin kärpästä ja lapset löysivät pihalta ensimmäisen leppäkertun. Pari päivää sitten bongasin bussin ikkunasta ensimmäiset leskenlehdet ja tänään hiihtolenkillä näin lisää leskenlehtiä. Lähikadun varrella krookukset kukkivat jo mahtavasti! Olikohan muuten talven viimeinen hiihtolenkki?

Omassa pihassa lumivallit ovat vielä aika reippaat. Ensimmäisten narsissinalkujen lisäksi löysin muutamia tulppaaninalkuja. Minun pionipenkissäni näkyi kaamea kolo. Onkohan joku kutsumaton vieras jyrsinyt pionini pilalle? Hus!

Ostin joku aika sitten Plantegenista keväisen lilan muovimaton kuistin koristukseksi. Sitä oiottiin olohuoneessa ja lapset pitivät leiriäkin matolla. Esikoinen keksi, että siitä tulisi hyvä rantamatto. No, jospa tässä kelien kuivuessa pääsisi siistimään kuistia siihen kuntoon, että saisin maton paikalleen. Sen seuraksi tietty kevätkukkia...

Toivottelen ihanaa, lauhaa viikonloppua. Täällä Espoossa kuulemma jo sataa vettä, tiedotti kuopus oven raosta! Kyllä se kevät tästä sateen myötä tulee!

ps. Vielä ehtii mukaan arvontaan!

Some signs of spring! We still have a lot of snow, but it´s getting warmer all the time! I´ve seen the first spring flowers, flies and a cold ladybug. I also bought a new carpet to our cold veranda. I hope it´s soon warm enough to clean the veranda. The carpet and some new flowers...
Have a lovely weekend!

8 kommenttia:

 1. ...Ja meillä kukkii krookukset pihassa! Ai hitsit se tunne, kun bongasin ne sieltä pihan nurkalta. Juoksin sisään kameran hakuun. JOKA kevät sama juttu, mutta tänä vuonna se tunne oli vielä isompi.

  Hyvää viikonloppua! Meillä se menee ukin synttäreiden merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on edessä ihania hetkiä, kun ihastellaan mitä kaikkea tuolta hangen alta paljastuu! Olisi niin ihana laittaa jo orvokkeja ruukkuihin, mutta hassujahan ne olisivat kinosten keskellä! Ehkäpä viikon päästä!

   Poista
 2. Leppäkerttu! (tuuletuksia!!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppis-parka oli kyllä selvästi ihan kohmeinen! Saa nähdä selvisikö viime viikon lumisateesta...

   Poista
 3. Eka kuva on ihana - valo tulee niin hienosti :) Ja leppäkertusta ei kunnon kevät voi olla kaukana. Itse näin yks aamu muurahaispesässä kuhinaa - hieman yllätyin tän lumimäärän keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti luonto on tuolla lumen alla valmistautunut, ja nyt, kun lumet häviävät, tapahtuu nopeasti herääminen! Ihanaa aikaa, kunhan unohtaa tuon kuran. Koiranomistaja ei varmaan siitä välitä... =)

   Poista
 4. Keväässä ihanaa on juuri tuo valo, joka näkyy kuvissasi niin nätisti :)

  Matto on kaunis! Huolisin meillekin mieluusti partsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt viikonloppua sitä valoa ei ole niin kovasti näkynyt. =)

   Mua hieman jänskättää, kuinka tuo matto pysyy kuistilla paikallaan, kun on niin kevyt. Mutta nätti se on!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!