maanantai 8. huhtikuuta 2013

Neitien huoneessa
Neidit halusivat uuden järjestyksen huoneeseensa. Vino katto ja kaksi neitiä samassa huoneessa tuovat hieman haasteita, mutta päätin, että saakoot uuden järjestyksen, vaikka se ei ehkä ihan järkevin olisikaan. Iso vaatekaappi kääntyi hassusti ovea kohti, mutta sitten sängyt mahtuivat uuteen nurkkaukseen.

Tässä huoneessa on kiva viljellä värejä. Tytöt tykkää... Seinällä roikkuva naru pyykkipoikineen on tarkoitettu lasten taiteelle. Nyt tyhjensin sen tarkoituksella uusia töitä odottelemaan. Ikkunan luona roikkuvat työtkin on tarkoitus irrottaa, jotta saadaan uudet kevättyöt tilalle.

Ekaluokkalainen, joka asustaa huonetta 5-vuotiaan pikkusiskon kanssa, on muuten ainoa lapsistamme, joka tekee läksynsä koulupöydän ääressä. Olisiko niin kiva tuo Artekin tuunattu pöytä? Artekin pöydät ovat muuten siitä hyviä, että niiden jalkoja voi vaihdella keskenään. Tämä koulupöytä on ennen ollut sohvapöytä, mutta sai alleen pidemmät jalat nykyisestä sohvapöydästä, joka taas ennen oli keittiönpöytä...

Muutenkin neitien huoneeseen on kertynyt aika paljon pieniä tuunauksia ja askarteluja sekä kirppislöytöjä. Ei mitään kalliita design-esineitä.

Our two youngiest daughters live in this room. Color, flea market founds and something handmade. Nothing very expensive...

14 kommenttia:

 1. Kyllä mä tuolla temmeltäisin. Ihastuttavan rento ja iloinen huone!

  Miten tyttöjen yhteiselo sujuu? Meillä "hieman" haasteellisempi yhtälö samassa huoneessa - 2veepoika ja 7vee tyttö. Jep-jep! :)

  Terkut sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten sujuu hyvin, ja heillä on paljon yhteisiä leikkejä, kun ikäeroa 2 vuotta. Toki silloin kun molemmilla on kaverit kylässä, on tilanpuutetta.
   Laitoin sulle mailia!

   Poista
 2. Tosi suloinen neitien huone, just semmonen kun pitääkin :) Upee ristipistobambi ja oih minkä kokonen matto!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mun ekoja virkattuja mattoja. Yhä hyvin kasassa, vaikka on sitä retuutettu ja ravistettu. Tuo bambi oli euron löytö Tammisaaressa!

   Poista
 3. Voi miten ihana tyttöjen huone. Värit ja kaikki kohdillaan :) Meillä jakaa veljekset (8v & 7v) huoneen ja siskokset (4v & 2v ) huoneen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä neidit eivät ole suuremmin vielä kaivanneet omia huoneita, mutta kyllä varmaan vähän ajan päästä. No, jospa saatais rempattua yksi lisähuone tulevaisuudessa!

   Poista
 4. Wonderful room! I love the desk, it's great!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! The desk is an old table of Artek, covered with oilcloth.

   Poista
 5. Ilosia yksityiskohtia huone täynnä! Toi kuvataidepyykkinaru on kyllä kiva idea! Ei mene seinät teippailuista piloille. Meillä K on muutamastakin kohtaa saanu jo tapettia revittyä maalarinteippijutuillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan washi-teippi parempi noihin omiin teippailuihin kuin maalarinteippi? Tosin paperitapettiin ei kannata teippailla oikein millään.

   Poista
 6. Nättiä on! :) Onko noi siniset pöllöt ihan kankaalla/paperilla päällystettyä pahvia? Suloiset ku mitkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Nuo pöllöt ovat tavallista lahjapaperia. Kaksi paprua liimattu yhteen, joten nämä voi laittaa narusta roikkumaan myös.

   Poista
 7. Ihanan näköistä! Kauniita värejä =) Pöllöt on ihan huiput! Täytyy ehkä testaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo pöllöt syntyivät ihan vahingossa, kun tein kuopuksen synttäreille viirinauhaa ympyröistä. Ajattelin itse tehdä kangasversioita myös...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!