torstai 19. elokuuta 2010

Leikkimökki

Kesäkotimme leikkimökki on pieni ja matala. Esikoinen ei mahdu sinne seisomaan, mutta voihan siellä istuakin!

Kesän hitti on ollut postilaatikko. Sinne on ilmestynyt mukavia, makeita viestejä ja jännittäviä, "postipojan" jättämiä kirjeitä. Miten jännää onkaan juosta aamulla katsomaan, onko postipoika käynyt!


Toinen suosittu leikki on ollut karkkikauppa. Olen löytänyt kirppareilta erilaisia lasi- ja peltipurkkeja, ja niihin on kiva ostaa nameja karkkipäivänä. Lapset ovat tehneet itse leikkirahaa ja hoitaneet kaupankäynnin – sekä tietty karkkien napsimisen! Lopuksi on sitten leikisti tiskattu astiat.


Tässä muutamia otoksia leikkimökistä. Leikkimökkihän on rakennettu mökin remontista yli jääneistä materiaaleista, joten sisustuskin on toteutettu kierrätysperiaatteella!
ps. Lisää kierrätysasiaa... Kuopus on ollut viimeiset kolme päivää kuumeen kourissa, ja minä olen käynyt lasten vaatekaapit ja -pussukat läpi. Ylimääräistä kamaa olisi kirpparilla asti. Kuulin vaan, että vakkarikirppis on nostamassa viikkohintaa 42 euroon!!! Hieman sapettaa! Taidankin kerätä kamat kassiin, ja jaella naapurustossa! Menee fiilis kirppareista!

11 kommenttia:

  1. Hui, mikä hinta! Siinähän saa jo myydä muutaman vaatteen.

    Suloinen mökki ja ihanat leikit! Meilläkin on sitä ylijäämä tavaraa ja rakennussuunnitelmiakin, jos vain ensi kesänä jaksaisi...

    VastaaPoista
  2. Onko kirppispöytä tosiaan jo niin kallis! Järjestetään oma istunto ja vaihdellaan. Meiltä löytyy myös ylimääräistä (TAAS...).

    VastaaPoista
  3. Jestas, huhhuh! Täällä landella ei ihan vielä liikuta niissä hinnoissa, onneks! Tänäänkin taas koonnut kaikenlaista kamaa/vaatetta, josko pöydän sais aikaseksi varata.

    Mökki on ihana, te onnelliset! (Psst, voin kyllä kertoa salaisuuden, että meilläkin mökillä rakennetaan just eräänlaista leikkimökkiä, hihhih.. ;)

    VastaaPoista
  4. Aika törkeä hinta kirpparipöydästä. Olisi kivaa, jos Suomessakin harrastettaisiin enemmän katukirppiksiä tai autotallikirppiksiä.

    VastaaPoista
  5. Oikeesti, siis mikä kirppis? Akseli? Mä tosiaan käyttänyt Olarin S-marketin takana olevaa kirppaa tähän saakka, mutta nyt pidetään ne omat garage salet parin viikon päästä, (TERVETULOA!!!) eikä tarvii maksaa kellekään mitään vuokria. Ainut, että ilmoituksia pitää jakaa, mutta se nyt menee iltalenkillä hyvin :-) Törkee hinta toi kyllä on, huh huh!!!

    Meillä kans kipeys iskenyt. Nuhaflunssaa kaikilla enemmän ja vähemmän. Not fun.

    Ihana teidän kauppa :-)

    VastaaPoista
  6. Mä en ymmärrä näitä nykyajan kierrätyssysteemejä ollenkaan...Siis kammo kiskurihintoja vetää nää suosituimmat kirpparit tääl pääkaupunkiseudullakin.Tiedoksesi kerron että Keravalla järjestetään kesäkuusta-elokuun loppuun kävelykadulla ilmainen kirppis torstaisin klo 12-19.Itse olen siellä käynyt myymässä koko kesän ja saanutkin lähemmäs 500egeä maksamatta siitä penniäkään kellekkään .

    Toinen kauhistus on mun mielestä kierrätyskeskukset! Siis 55e vanhasta emalikattilasta ei oo enään kierrätystä.Ne saa kummiskin ne tavarat ilmaiseksi ja tekee sellasta miljoonabisnestä nykyisin...Olenkin ruvennut protestoimaan kyseistä lafkaa,eli heitän ennemmin roskiin kun annan niille.

    VastaaPoista
  7. Huh-huh onpa törkeä hinta!!

    Kivannäköinen mökki, tuo peltipurkki pöydällä tuo nostalgisia muistoja mieleen ja tuollainen postilooda minunkin piti hankkia tänä kesänä meidän leikkimökkiin, mutta enpä saanut muutettua ajatusta teoksi asti..:-(
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  8. todella ihana mökki ja suloiset leikit. meillä leikkimökki kotipihaan rakennusvaiheessa. ehkä ensi kesänä valmistuu.. :)
    on kyllä kova hinta! meillä pöytävuokra 35e ja oon pitänyt sitäkin aika kovana..

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia kaikille kommenteista!

    Vekarus: Ensin talo ja sitten leikkimökki. Tosin ei kannata odottaa montaa vuotta leikkimökin kanssa, kun lapset kasvavat ohi leikkimökki-iän. =)

    Sari: Juu, vaihtarit sopii oikein hyvin! Piian kaa sitä jo keväällä toteutettiin ja tuli hyvä mieli! Hanni tulee varmaan mukaan!

    Teija: Ai että eräänlaista leikkimökkiä. Mielenkiinnolla odotan lisätietoja ja kuvia!

    Ellimelli: Katukirppikset ja romppeiden vaihto kunniaan!!!

    Hannis: No Akseli tietty, 1.10. alkaen. Mulla oli Olarista pöytä tammikuun alussa, mutta kauppa ei käynyt. Aika oli kai huono, kun ei kavereillakaan käynyt. Ja ensi su ollaan valitettavasti reissussa... Mutta pihakirppikset on hieno juttu! Toukokuussa meilläkin oli sellainen. Toipumisia!

    Rimppalan mutsi: Olen samaa mieltä Kierrätyskeskuksesta ja Fidasta myös, että kyllä siellä on välillä tosi kiskurihintoja!
    Tuommoiset paikalliset katukirppikset on mahtava juttu!

    Marjis: Tuo peltipurkki on äitini kaapeista (siellä on niitä lisää) ja tuo lapsuuden mieleen. Onkohan siinä ollut kaakaota aikanaan? Kuka tietää?

    Sade: Kyllä tuo 35 euroakin on paljon. Pitäis olla tosi laatukamaa. Ei siis pitää euron paitoja ja housuja...

    VastaaPoista
  10. Aika hurja viikkohinta kirpparilla! Me juuri varasimme 2 viikoksi ja viikkohinta 20e, joka on kohtuullinen.
    Kaunis leikkimökki teillä!

    VastaaPoista
  11. Vastavierailulla :)

    Onpa pöyristyttävä kirppishinta - Turun suosituimmalla kirppiksellä viikkohinta on 27 e + 5% provisio. Siellä on kyllä sitten myyntihintataso ihan älytön, minkä vuoksi olenkin alkanut tehdä ekskursioita kauemmas...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!