keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ilkeä kaunotar?

PIhallamme asustaa mielipiteitä jakava kaunotar: elämänlanka. Kukka on mielestäni yksi kauneimpia kukkia, mutta toisaalta se on kuulemma myös erittäin vaikeasti hävitettävä rikkaruoho.


Toistaiseksi olen päättänyt nauttia kauniista, runsaasta kukinnasta ja vähät välittää tästä mahdollisesta pihan muut kasvit tuhoavasta uhasta.


Alla olevat kaunottaret kiipeilevät mustaherukkapensaassa ja lehtikompostissa.
Vähän samanlainen omavaltainen tunnelma vallitsee kodissammekin. Tavaraa on liikaa, ja tavarapaljous ei ole hallussa. Koko kesän olemme joko vain käyneet kääntymässä kotosalla tai asuneet pihalla. Nyt alkaa olla taas sellainen fiilis, että tarttis tehrä jottain... Ajattelinkin varata syksyllä kirppispaikan ja alkaa käydä nurkkia läpi. Siitä se lähtee. Rojuterapia.


Jostain syystä minulla on jo ihan syysfiilis, vaikka periaatteessa vielä on ihan kesä. Tänään ostin jo koululaisia varten kontaktimuovia ja uusia lyijykyniä. Iik, paniikki!!!


Mites teillä muilla?

6 kommenttia:

 1. Ihan on samat ongelmat; syysfiilis ja liikaa tavaraa.. Nyt ois hyvää aikaa laittaa huusholli kuntoon syksyä varten. Kirppispaikka vois olla hyvä idea..

  VastaaPoista
 2. Rojuterapia, sitä tarvittaisiin täälläkin!

  VastaaPoista
 3. Syksy hiipii täälläkin mieleen. Toiveikkaana kuitenkin. Ilman raikkautta odotan ja kuulaita syysaamuja. Viljapelloissa on jo kauniit sävyt.

  VastaaPoista
 4. Rojuterapia on hyvä sana. Sunnuntaina kirpparille vähentämään vuorta ja loput suoraan kierrätykseen.

  VastaaPoista
 5. vintti tursuu tavaraa - kirppikselle ois päästävä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä jo on pieni ripaus syksyä ilmassa... Ja koulutarvikeostoksille pitäisi täälläkin suunnata :)

  Minustakin tuo elämänlanka on kaunis!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!