sunnuntai 15. elokuuta 2010

Retkellä purjeveneessä

Tänä viikonloppuna pääsimme ystäviemme purjeveneellä retkelle. Kohteena oli sopivan matkan päässä sijaitseva saari, jossa yövyimme ja vietimme leppoisaa aikaa. Retki oli kovin odotettu maakrapu-perheessämme. Vain apinamiehellä oli aiempaa kokemusta purjehtimisesta.


Yllättävän hyvin seitsemän lapsen ja neljän aikuisen seurueemme mahtui purjeveneeseen, ja pysyimme jopa kuivina. Tästä lankeaa kiitos ammattitaitoiselle miehistölle!


Tässä pieniä fiiliskuvia reissusta. Lapset touhusivat maalla ja vedessä kunnon metsäläisinä. Haaveihin tarttui kaikenlaista elävää, ja metsän sammakot saivat omat nimensä...
Harmaan lauantain jälkeen sunnuntai valkeni kauniin aurinkoisena. Mutta mikäs pistää silmään tässä idyllissä? Kyllä, sinilevä häiritsi sunnuntain uintejamme. Pohdimme keskenämme, miten nopeasti sinilevä on tullut pysyväksi ongelmaksi. Ajatelkaapa, jos meressä uiminen on lapsillemme kohta vain kaukainen lapsuuden muisto tai vanhempien kertomus?
Joka tapauksessa viikonloppu oli ihana, uudenlainen elämys perheellemme! Lämmin kiitos, ystävät!


ps. Vieläkin maakravulla hieman maa heiluu!

7 kommenttia:

 1. Heh, täälläkin keinuu lattia -olimme myös perheen kans yönyli purjehdusreissulla saaressa ja kotiuduimme juuri. Kivaa oli. Nyt kasseissa hiekkaisia, savunhajuisia kamppeita :)

  VastaaPoista
 2. Keitäs tuttuja piiperöitä siellä näkyykään! Hauskoja tunnelmia hauskalta reissulta! Täälläkin keinuu, keinuu -aina vähäsen! Kiitos muuten vaan takaisinpäin, oli kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta reissulta! Ihana paikka taatusti!

  Sinilevä, niin.. Niin harmittavaa!!
  Toivotaan, että suunta olisi luonnonsuojelussa ylöspäin, ettei ainakaan huonompaan suuntaan mene :/

  Tästä huolimatta, mukavaa uutta vikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, takuulla mainio retki ja niin kaunista....

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivalta. Olisipa kiva päästä merille :)

  VastaaPoista
 6. Kaikille kiitoksia kommenteistanne! On se kiva että muillakin keinuu!

  Oikein kiva fiilis jäi veneilystä. Takaraivossa mietintä, että josko jonkinlaisen paatin saisi vaikka vuokrattua hamassa tulevaisuudessa...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!