tiistai 10. elokuuta 2010

Tunnelmia

Tässäpä viikonlopun tunnelmia kesäkodista.
Jotain pientä värkkäystä on siis myös koukulla... Katsotaan mitä näistä syntyy.


Kotiarjen on täyttänyt syksyn suunnittelu. Päässä ihan surisee, kun olen selvitellyt, milloin mikäkin kerho tai harrastus alkaa. Ilmoittautumisia ja ajanvarauksia. Kalenteri alkaa täyttyä aika vauhdilla.


Päivän piristys oli, kun törmäsin blogituttavaani Hannaan ja poikiin lähiasukaspuistossa. Törmätään uudelleenkin! 

8 kommenttia:

 1. Meilläkin on tänään mustikkaretki illan ohjelmassa. Siihen on mukava päättää lomailut.

  Tuollaiset törmäilyt on kivoja!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Olipa hauska nähdä - hyvä että tunnistit :-D Tän köörin kanssa tosiaan kyllä aika moni varmaan tunnistaa helposti, heh.

  Ootko muuten käynyt koskaan siinä Suomenojan uudella itsepalvelukirpalla? Kamalat pöytähinnat siellä, tiirasin vaan netistä. (En ole itse käynyt vielä)

  VastaaPoista
 3. Niin totta: arki alkanut ja kalenteri täyttyy, vaikka ajankohdaltaan (ja tasoltaan) sopivin uimakoulu oli ehtinyt jo tulla täyteen.

  Mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 4. Ihanan nostalgiset poimurit! Meillä myös yksi tuollainen sininen, jota käytin kertaalleen. Mustikat tänä kesänä tiukassa, joten vanhalla metallisella irtosivat paremmin kuin muovisella.

  Totta, syksy on täynnä uusia alkuja! Niitä odotellessa...

  VastaaPoista
 5. Emilia: Mustikkaretket ovat meilläkin koko perheen mieleen. Ja ne palkkiot. Eilen syötiin tuoreita mustikoita vaniljakastikkeen kera...

  Hannis: En ole käynyt, mutta olen kyllä kuullut noista hinnoista ja päivitellyt niitä. Saa nähdä kuinka kauppa käy... Täytyis mennä tarkistamaan paikka.

  Tania: Meilläkin jouduttiin jonoon yhdessä harrastuksessa, mutta onneksi täällä Espoossa on valinnan varaa, joten ei hätää. Mukavaa loppukesää sullekin!

  Sini: Minä olen lapsesta asti pominut erilaisilla poimureilla, joten oli luontevaa kaivaa vanhempien kätköistä tällaiset vanhat vehkeet, kun löysimme mustikkametsät! Hyvin toimivat. Kolmannen olen löytänyt kirpparilta!

  Minusta tuntuu, että tänä syksynä niitä uusia alkuja pitää hakea ja tehdä itse. Eivät ihan itsekseen kävele vastaan. Mutta ovat vaivan arvoisia!

  VastaaPoista
 6. Marjat pitääkin kerätä aina tuollaiseen emalimukiin :) Minä en ole ehtinyt metsään, mutta mieli tekisi. Taidan mennä sitten puolukkaan.

  VastaaPoista
 7. Onkohan meille enää jäljellä yhtään mustikkaa kun viikonloppuna suuntaamme anoppilaan! Siellä mustikanvarvut alkavat meilkein takapihalta. Jos saataisiin edes piirakkamustikat. En ole koskaan poiminut poimurilla, sitä olisi mukava kokeilla. Nuo vanhat on kyllä hienoja.

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Emalimukit sopii moneen. Meillä ne ovat hammasmukeina...

  Kirsikka: Kyllä niitä varmaan muutaman viikon vielä poimii, jos ovat ylipäätään kasvaneet. Jossain päin Suomea ovat kovin pieniä ja kuivuneita.

  Mukavia mustikkahetkiä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!