maanantai 12. tammikuuta 2015

Virkattujen kukkien blogiTänne apinalandiaan tullaan eniten hakusanoilla "virkattu kukka", "virkattu kukka ohje" ja "virkattu kukka helppo". Tämä taitaa siis olla virkattujen kukkien blogi. Tykkään tehdä virkattuja kukkia, ja niitä tulee ommeltua ja liimailtua erilaisiin töihin. Toistaiseksi en ole kyllästynyt.

Alkuvuodesta virkkailin taas satsin kukkasia. Niistä on valmistunut rintaneuloja, hiuspantoja ja tuttinauhoja varastojen täydennykseksi. Uusia kukkaisideoita on jo mielessä. Seuraavaksi jotain villaisempaa...

Kuopus muutti joulukuussa omaan huoneeseen, jossa asusti aiemmin teinineiti. Huone on vielä keskeneräinen, ja pikkuneiti toivookin sinne jotain uutta sisustusta. Minä kaivelin viikonloppuna kudevarastojani ja leikkelin lisää kuteita korillisen täyteen. Seuraavaksi aloittelen uuden maton virkkauksen. Minulla ja neidillä on samat lempparivärit, jotka toistuvat myös matossa. Muutamat retrolakanatkin pääsevät mattoon, tosin minä en niitä tuhonnut kuteiksi. Katsotaan, mitä matosta tulee ja mitä minun selälleni kuuluu maton jälkeen...

Ulkona on mukava pakkanen ja niin kaunista. Viikonloppuna päästiin taas nauttimaan pulkkamäestä ja kolaamisesta eli kunnon talvesta. Voikaa hyvin!

I´ve crocheted flowers like many times before. This time I made some hair bands, pacifier clips and brooches. I´m also working on a carpet to my daughter´s new room. We both like same colors, so it´s easy to choose fabric. It´s beautifully white in Finland right now. I love it!


4 kommenttia:

 1. Taisin mäkin sillä hakusanalla sikoinaan tänne löytää :)
  Nyt on virkattuja kukkia kasapäin, muttei hajuakaan mitä niille tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan kiinnittelemään niitä kukkia koristeeksi myssyihin, hameisiin ja vaikka laukkuihin. Minä olen käyttänyt myös lasten vaatteissa paikkoina kukkia. Tyynynpäälliseen tai peiton nurkkaan,... mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon! :)

   Poista
 2. Hih, minäkin olen tullut kerran sellaisella hakusanalla blogiisi. Vaikka blogisi oli tietenkin tuttu jo aiemmin :)

  Tämä talvi on ollut ihan ihmeellinen. Välillä pääsee nauttimaan talvisista jutuista hetken. Nyt taas katselen ikkunasta kuinka lumi sulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita hakusanoja on muuten kiva seurailla. Välillä oikein mietin, että mitähän blogistani löytyy jollakin haulla, vaikkapa "saviruukun käyttö".
   Meilläkin lumi tänään sulaa, ja on niin keväisen oloista kun aurinko paistaa. Nauttisin kyllä mielelläni luistelujäistä ja hiihtoladuista, kun ne just nyt ovat kunnossa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!