maanantai 5. tammikuuta 2015

Paluuta arkeenViikonpäivät ovat sekaisin, mutta pikkuhiljaa olemme palailemassa arkeen. Apinamies lähti tänään töihin hyvän lomapätkän jälkeen. Minä herättelin isommat jo puoli kymmeneltä. Pientä kuromista koulurytmiin...

Kävimme teinineidin kanssa eilen katsastamassa uutta vuokrahevosta. Tällä suomenhevostammalla on surkea historia huonossa hoidossa, mutta kovin symppis tamma oli. Ja toki jo terapiansa käynyt. Pääsin taas ihmettelemään, että kun Espoon citystä ajelee muutaman kilometrin Kehä III:n taakse, ollaan jo ihan maalla ja tunnelma on niin erilainen.

Olen lueskellut joululahjakirjoja ja nauttinut länsisiiven omasta rauhasta. Vaatii totuttelua ottaa huone käyttöön. Olen niin tottunut pyörimään hässäkän ja metelin keskellä, että tuntuu epätodelliselta vetäytyä omaan rauhaan.

Minun toiveeni toteutui ja saimme vesisateen jälkeen pienen valkoisen kerroksen maahan. Se ja aurinko tuovat ihanasti valoa ja energiaa. Tänään suuntaammekin luistelemaan!

Mukavaa loppiaista ja paluuta arkeen! Onko vaikeuksia?

Difficulties to get a normal rhythm after holidays. Sleeping late, but trying to wake up earlier every morning. We went to see a horse that my teenager can take care of and ride. Lovely sunshine and a little bit snow after the rain. Take care!

4 kommenttia:

 1. Toivotan teille ihanaa uutta vuotta, Angie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Angie! I wish you a happy new year, too!

   Poista
 2. Kerropa miten ihmeessä me tulemme pääsemään koulu- ja työrytmiin!? Sitä kun en vielä itse tiedä eikä noita meidän poikasia ole saanut enää petiin millään ajoissa, vaikka tässä parina iltana olen yrittänyt jotain sen suuntaista piipittää. No, ehkä se vaatii yhden väsyneen päivän sitten koulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä juuri yritän saada viimeisen ylös sängystä klo 10. Saa nähdä, miten rankka on loppuviikko. Onneksi viikonloppu tulee aika nopeasti! Mukavaa loppiaista!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!