keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pöpöjen karkoitusta
Täällä poju sairastaa kolmatta päivää. Kuumetta ja flunssaa, ei sen hurjempaa, mutta tässä myötäelän sivussa ja yritän karkoittaa pöpöt ja nuutuneen olon talosta. On se kumma, että vaikka itse en ole taudissa, sellainen nuutunut verkkariolo leviää helposti.

Tänään päätin vastustaa nuutunutta olotilaa viimeiseen asti. Aloittelin aamun siivoamalla vessat. Juu, se on siivoushommista inhokkini ja teenkin sen yleensä tylsänä aamuna, jolloin saan hyvän fiiliksen.

Päivällä olen muun touhuilun ohella siivonnut alakerran, luutunnut jopa lattiat ja järjestänyt tavaroita paikoilleen. Viimeistelin kuopuksen huoneeseen tekemäni maton ja sain samalla pölyiset kuteet ja kankaat siivottua pois. Nyt voin sitten miettiä seuraavia töitä.

Täytyy sanoa, että tämä tsemppaus on auttanut. Oma olo on paljon energisempi. Taidan hörppiä teekupposen ja tarttua vaihteeksi ohuempaan virkkuukoukkuun.

Mukavaa viikon jatkoa!

My son has had fever and flu for three days now. Nothing serious, but our home has been kind of sick room. Today I decided to do something about it since I´m ok.  I´ve been cleaning the house and it brings some good energy. Now it´s time to take a cup of tea and plan some new crocheting...

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä taudin nujertamiseen. Ihanat vanhat kehykset olet jostain löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eiköhän tuo muutaman päivän levolla mene. Nuo kehykset ostin viime kesänä kirpparilta valmiiksi uutta huonetta varten.

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinne. Sairastaminen on niin kurjaa. Sä olet kuitenkin jaksanut olla aikaansaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi lapset ovat jo niin isoja, että ei ole paljon sairasteltu. Mulla oli kyllä energinen päivä! Tehot jatkuivat... :)

   Poista
 3. Pikaisia paranemisia. Se on kyllä kumma, että nuo taudit tarttuvat välillä henkisesti aika voimallisina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi sitä jotenkin myötäelää varsinkin oman lapsen sairastamista. Eilen jo poju kiipeili seinillä, ja tänään vielä levätään... Mutta kyllä tää tästä!

   Poista
 4. Paranemisia pienelle! Mä otan susta mallia ja alan ihan just siivota. Meillä on nyt sairastettu ihan riittävästi ja kämppä on todella hurjan näköinen... Hihat heilumaan ja sit voisi käydä hakemassa pisteeksi iin päälle tuoreita kukkia. Ja jo on mukavaa aloittaa viikonloppu. Kivaa sellaista sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, täällähän tämä viikonloppu alkaa sohvan nurkassa. Poika pääsi kouluun ja minulle nousi kuume. Eiköhän joku hoivaa minuakin...
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Toivottavasti valon lisääntyessä flunssat helpottaa!
  Hyvä löytö edellisen postauksen Pekka-lautanen. Erittäin nätti ja yksinkertaisesti kaunis malli. Tuota sarjaa kannattaa ostaa aina, kun halvalla vastaan tulee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ollaan oltu tosi pitkään terveinä eli välillä tätäkin jaksaa. Itse nimittäin nyt vuorossa... Hieman pelkään, että törmäileekö näihin Pekka-astioihin nyt kovin usein. Kun ei ole kovin paljon tilaa näille kuitenkaan...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!