maanantai 26. tammikuuta 2015

Lepäämisen sietämätön vaikeus

Niinhän siinä sitten kävi, että kuumeflunssa siirtyi pojulta minulle. Siististi niin, että poju pääsi juuri kouluun kun minä aloin miettiä vetämätöntä oloani.

Tänään on neljäs kuumepäivä. Edelliset päivät ovat menneet suht iisisti, kun on ollut korkea kuume ja muita talossa seurana. Mutta nyt kuumetta on vähemmän ja minulla on vaikeuksia pysyä paikoillani. En oikein ole sellainen sohvallamakoilija.

Pikkuisen olenkin askarrellut. Ratsastava teinineiti sai tsemppariksi heppataulun ja ekaluokkalainen toisen tekstitaulun. Nämä ovat yllätyksiä, joten mielenkiinnolla odotan, kelpaavatko!

Nyt taidan surauttaa smoothien ja siirtyä sohvan nurkkaan virkkaamaan. Voikaa hyvin ja vältelkää pöpöjä!

Now it´s my turn to be sick. I´m not so good at resting, so my fingers keep on doing something now that I´m a little bit better. I made these boards with attitude as a surprise to my daughters. Let´s see if they like them!

14 kommenttia:

 1. Ihana heppataulu ;-) Pikaista parenemista levolla ja inkiväärillä ja sun ihmejuomilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tyttären ensikommentti oli "ihana" ja se on aika paljon sanottu meidän teinineidiltä! Me happy too... :)

   Poista
 2. Flunssaa on nyt kovasti liikkeellä, tuollaista sitkeää laatua, joka ei lähde köhimällä eikä aivastamalla. Pikaista paranemista sinulle!
  Kaunis tuo pöydän pinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tää tästä, uskon minä! Pöytä on tehty vanhoista lattianlankuista ja on myös mun lemppari. Jos tulis tulipalo niin mä kantaisin tän ekana ulos... Heh!

   Poista
 3. Voi ei. Samaa pelkään täällä minäkin. Pojalla oli kolme-neljä päivää järkky kuume ja ei ole jotenkin vieläkään kunnossa. Nyt ei olisi itsellä aikaa sairastaa. Paranemista sinne. Sitkeä tauti tuntuu olevan. Ja kivat taulut, taitaa olla sun itse tekemiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä poika oli eilen eka kertaa urheilutreeneissä. Ollut kuitenkin kuumeeton viisi päivää. Vielä vähän flunssainen yhä. Sitkeää siis on, tunnen tämän omassa kropassani. Ei mikään pikkutauti.
   Juu, taulut on mun tekemiä. Mä voisin mennä salapoliisisarjaan tekemään sellaisia anonyymejä tekstejä, kun tuo kirjainten leikkaaminen on niin kivaa.... :)

   Poista
 4. Voi kurjuus! Parane pian <3 - ja malta nyt levätä, että tulet kuntoon. C- ja D-vitamiinia isot annokset ja sitä inkivääriä, kurkumaa, mustapippuria ja hunajaa vihreän teen sekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla on nyt järki kädessä ja katselen ihan rauhassa, kun muut menevät suksien kanssa metsään. On sellainen tuntu kropassa, että pakko olla viisas. Taidankin ottaa lasin inkiväärishottia... Olipas ihana kun siirsitte yhteisiä treffejä! :)

   Poista
 5. Vitsi kun just tähän aikaan vuodesta tulee kauhea tarmo tehdä ja suunnitella, mutta sitten joku pahuksen tauti nujertaa ja rajoittaa tekemistä. Epäää! Eiku eppää kai siellä teillä päin. Koita nyt parantua hyvän sään aikana eiku ennen hyvää säätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epistä, sanoisin minä, tosin en varmaan paikallisella slangilla... Kyllä täällä pikkuhiljaa toivutaan!

   Poista
 6. Paranemisia! Ainakin sä olet osannut hidastaa sopivasti mutta saanut aikaan noi taulut. Toi varsataulu on tosi suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vielä pakollinen hidastaminen jatkuu. En halua mitään jälkitauteja tässä vaiheessa... Varsataulu syntyi vähän vahingossa, mutta tykkään itsekin siitä kovasti!

   Poista
 7. Sairastaminen on niin turhauttavaa, mutta ihania sivutuotteita sinulla kyllä syntynyt! Varsataulu varsinkin vetoaa entiseen heppatyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se vetoaa tähän heppamammaankin... Ja mikä tärkeintä, tytär tykkäsi!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!