perjantai 2. tammikuuta 2015

Tammikuun teema: onnellisuus

Minä en ole tehnyt uudelle vuodelle mitään varsinaisia lupauksia, mutta erään lehtiartikkelin innoittamana ajattelin pätkiä vuoden pienempiin osiin ja keskittyä kunakin ajanjaksona tiettyyn teemaan.

Tammikuussa opettelen taas nauttimaan arjen pienistä asioista, jotka tekevät minut onnellisiksi. Onnea on ympärillä vaikka kuinka paljon, mutta aina omat silmät eivät ole avoinna onnea havaitsemassa ja pää ei ole valmis kokemaan onnea. Onni on siis paljolti asennekysymys, vai mitä olet mieltä?

Viime vuosi oli aika rankka lähinnä remontista johtuen. Nyt on aika kääntää kirjaa ja löytää taas se hyvä arki, mistä minä saan onnea ja energiaa! Tänään valkoinen maisema on poissa ja ulkona satelee vettä, mutta ei se haittaa! Huomenna ehkä jo on taas lumisempaa!

I haven´t made any promises but I´m planning to have themes for the new year. The first theme is happiness. I´m concentrating on how to find happiness in everyday life. It´s just about attitude, or what do you think?

7 kommenttia:

 1. Sorry :) Hi there... happy new year to you and all the best for 2015

  VastaaPoista
 2. Olen ehdottomasti samaa mieltä: onni on asennekysymys. Asiat muuttuvat niin kovin nopeasti saavutetuiksi eduiksi ja itsestäänselvyyksiksi, jollei niitä erityisesti opettele arvostamaan ja huomioimaan. Pieni muistutus auttaa ja minulla ainakin tällainen arkinen työstäminen on aivan selvästi lisännyt onnellisuuden tunnetta pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkinen työstäminen tarkoittaa minulle myös asian kirjaamista tänne blogiin. Seuraavaksi tartun yöpöydällä Saku Tuomisen kirjaan, mutta siitä lisää myöhemmin...

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta 2014 sinulle! Samanlaisin ajatuksin täälläkin. Yritän muistaa pysähtyä niihin pieniin onnen hetkiin. En tiedä miksi se aina välillä meinaa unohtua. No, tasapainon etsintä jatkuu. Ihanat kuvat sinulla, ainakin minun onnen hetkiä voisivat olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tasapainon hakua monella sektorilla, kuten myös sen roinan kanssa! Näistä on hyvä muistutella itseään tasaisin väliajoin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!