tiistai 4. marraskuuta 2014

Tämän vuoden tonttumyssyt







Minulla on jo useana vuonna ollut tapana virkata joulun ajan myyjäisiin tonttumyssyjä. Joka vuosi olen keksinyt jotain uutta vanhaan malliin.

Tänä vuonna halusin tehdä harmaita myssyjä, ja kun vastaan tuli ihanan pehmeää italialaista liukuvärjättyä villaa, oli valinta selvä. Harmaita, pehmoisia, villaisia siis tiedossa tänä vuonna. Muutamia kappaleita vanhojakin malleja on vielä saatavilla.

Nämä myssyt matkaavat parin viikon päästä Latokasken Joulutorille ja siitä parin viikon päästä sitten Cafe Latten Kartanon Joulutorille. Molemmat tapahtumat ovat Espoossa. Tilauksestakin voin myssyjä tehdä. Myssyt löytyvät Kärpässienikaupan puolelta tästä.

Pakkasta ja lunta odotellessa...

This year´s model of Christmas hat is grey, soft and woolen. 

12 kommenttia:

  1. Onpas lämpöisen harmaita myssyjä. Tykkään kovasti noista "tupsuista".
    Minä innostuin neulomaan meidän puutarhatontulle punaisen tonttumyssyn. Vihreä ei jotenkin enää istunut tähän vuodenaikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä olin alunperin laiska tekemään mitään perinteisiä tupsuja, joten ajattelin virkata senkin, ja noihin punaisiin myssyihin piilotin vielä kilisevä kellon! Puutarhatonttu on varmasti tyytyväinen, vaikka voisi kaivata nyt vielä sateenvarjoa! :)

      Poista
  2. Voi miten kauniita. Näyttää tosi lämpimiltä ja pehmoisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo harmaa on tosiaan niin pehmeää ja lämmintä, että mietin jo itsellekin samasta langasta jotain kivaa...

      Poista
  3. Ihanat ja lömpöisen oloiset tonttumyssyt ja värikin on ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on selvästi nyt harmaa kausi menossa!

      Poista
  4. Nää on niin kivoja! Voisinkin tilata sulta pojille lakit? 9v ja reilu 3veelle! Palloista tykkään eniten, mutta punavalkoraidalliset taitaa upota pojille paremmin :) tää on siis virallinen tilaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Teija, laitankin sulle mailitse vielä kyssän poikien pään ympäryksestä! Laitetaan työn alle, jos ei ole sopivia kokoja valmiina!

      Poista
  5. Aivan ihania, mä kyllä voisin käyttää tuota ihan pipona! <3
    p.s.Jos joku on ajatellut lähtevänsä Tampereen kädentaidot messuille niin mulla ois arvonta menossa,tarjolla 2 pääsylippua. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin ajattelin, että tämä harmaa varsinkin toimisi ihan talvimyssynä joulusesongin ulkopuolellakin. Katsotaan, mitä muut ovat mieltä!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!