perjantai 7. marraskuuta 2014

Viikon työkalut ja jäykkis
Olen maalaillut viime viikkoina melko reilusti; ulkoseiniä, sisäseiniä, sisäkattoa, lattioita ja listoja. Eilen joogassa huomasin, että oma olo alkaa olla melko jäykkä. Samaten tasapaino oli jäykkyyden myötä ihan hukassa.

Onneksi ollaan maalausten suhteen loppusuoralla, joten pääsen venyttelemään takaisin normikuntoon. Helpottaa elämää.

Viikonloppuna rakennetaan varastoihin hyllyjä ja sijoitellaan tavaroita paikoilleen. Veikkaan, että tämä tavaroiden läpikäynti ja sijoittelu eri paikkoihin ei tule olemaan ihan helppo urakka.

Ai niin, kuittasin juuri äsken lähetyksen, jossa on ovia ja ikkunoita, joten ensi viikolla päästään sitten asentamaan niitäkin. Paitsi minä vaan katselen vierestä ja pelkään, että jotain menee rikki...

Mukavaa viikonloppua harmaudesta huolimatta. Poltellaan kynttilöitä ja hemmotellaan isiä!

I´ve been painting quite a lot during the past weeks. Yesterday I went to my yoga class and felt quite stiff. Luckily we´re almost ready and I can get to normal condition. This weekend we´ll work with the shelves and cabinets of our new storage.
Have a lovely weekend!

12 kommenttia:

 1. Ompas teillä ollut hommia siellä. Toivottavasti pian on aikaa myös oman kropan huoltamiseen, sekin on tärkeää. Sanoo täällä yksi, jonka niska kaipais nyt jotain käsittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on liikunnallekin aikaa! Tänään maalasin yhden lattian, ja nyt kyllä jo vähän tylsistyttää. Mutta kohta tämä loppuu, kunnes sitten keväällä taas päästään maalaamaan koko talo ulkoa!

   Poista
 2. Vaikka maalaaminen onkin kroppaa jumittavaa, on se myös kivaa kun näkee todella työn jäljen. Tulee jotain valmista. Uutta pintaa. Toisin kuin ne viikkoja kestävät pohjatyöt joista ei päällepäin jää mitään näkyviin...
  Taidan päästä minäkin maalaushommiin tänä viikonloppuna.Kodinhoitohuoneen kattoa voisi pian maalata. Olenkohan sen urakan jälkeen vielä näin positiivinen vai ihan niska jumissa :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan maalaamisessa näkee hyvin sen työn tuloksen! Ja yleensä lopputulos on parempi kuin alkutila! Työniloa sullekin. Mun päivän homma on tehty!

   Poista
 3. Maalaaminen on kyllä tosi kovaa hommaa kropan kannalta! Komppaan ja symppaan ja toivottavasti taas pian taivut ja pysyt tasapainossa, kun urakka helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisi muistaa aina järjestää ne hyvät maalausasennot. Mutta eihän sitä aina malta... Onneksi on kuitenkin suht pieni projekti, eikä mikään kokonainen talo!

   Poista
 4. Voi ei, mä niin muistan kun sain viime vuonna talon maalaamisesta jännetupin tulehtumaan tuossa toisessa ranteessa... Tykkäisin kyllä maalata. Mä en tajua kuin tämä tavaroiden paikoilleen saaminen onkin niin tuskaista, vaikka me muutettiin pienellä tavaramäärällä ja ihan melkein naapuriin. Kohta kolme viikkoa sitten ja silti kaaos vaan edelleen. Kai mä jouluun mennessä saan valmista :-D Lisäkuvia odotellessa! Terkkui, terkkui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohta pääsen ottamaan jotain kuvaa uudesta! Tsemppiä sinne muuton jälkimaininkeihin! Meillä alkaa täällä kohta tavaroiden sijoittelu, kun kaikki pitäis saada paikoilleen. Lisäksi lapset vaihtavat huoneita yläkerrassa, joten sielläkin roudausta edessä. Huoh, mutta kai se on myös kivaa... :)

   Poista
 5. Maalaminen näyttää miusta aina kivalle, mutta sitten maalisuti kädessä ison urakan keskellä se ei enää välttämättä olekkaan niin kivan näköistä tai oloista... Mutta onneksi loppu siellä jo häämöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä maalaamisella saa niin paljon muutosta aikaan, että kannattaa aina silloin tällöin ryhtyä maalaushommiin. Tosin ne tuppaavat laajenemaan...

   Poista
 6. Mä jo ajattelin, että kuka jäykkis, siis henkinen jäykkis ;D Mutta hienoa, teillä edistyy huimasti. Tsemppiä, tsemppiä -maalisutihommat saat pian unohtaa ja alkaa se paras vaihe -sisustaminen!!!!

  VastaaPoista
 7. Sullakin on uusi banneri!
  Huomaan, että olen ollut blogistaniasta pois jonkin aikaa...;)

  Ja ihkuja päivityksiä, selailin just.
  Arvaas mitä, kirjoittelen tätä omasta keittiöstä. Call ya!!! ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!