lauantai 29. marraskuuta 2014

Muijaenergiaa kartanolla


Tänään sateli räntää, mutta ei se paljon tunnelmaa latistanut, kun kokoonnuimme Cafe Latten pihapiiriin viettämään Kartanon Joulutoria.

Paikalla oli vanhoja tuttuja asiakkaita ja yrittäjäkollegoita, mutta myös uusia ihania tuttavuuksia! Lämmin kiitos erityisesti Leealle ja ihanalle katostoverilleni Novalle, jonka Nova Melina -tuotteita kuvailin näköjään enemmän kuin omiani! Taisipa muutama päätyä koppaanikin!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

We had a lovely, wet day in today´s sale of works in Cafe Latte´s yard. Lovely customers and colleagues made it sunny anyway! Thank you all!

8 kommenttia:

 1. Uudet tuttavuudet ovatkin yksi tällaisten tilaisuuksien parasta antia. Näkyypä kuvissasi vähän luntakin :-) Uskon teillä olleet kivaa, vaikka suurta asiakastungosta ei kehnon sään johdosta ehkä olltukaan. Kiitos Nonna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuolla yksin olisi kiva törötellä! Kiva tutustua samanhenkisiin "tyyppeihin". Näkemisiin!

   Poista
 2. Voi miten kivalta näyttää! Harmi kun täältä on tuota matkaa vähän liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Suomi on pitkä maa, mutta taitaapa teiltäkin löytyä sieltä tunnelmallisia joulumyyjäisiä... Mukavaa ekaa adventtia!

   Poista
 3. Jee, jee... hyvä me ja muut mukavat. Oli todella kiva treffata taas :) Mulla oli joku ihmeellinen, seesteisempi päivä tänään, kun laitoin blogiin Cafe Lattesta pelkkiä tunnelmakuvia. Ihanaa ensimmäistä adventtie sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavia tunnelmakuvia olitkin napannut! Wau! Ihanaa adventtia sullekin!

   Poista
 4. Mä taidan ottaa nyt ihan oikeesti tavoitteekseni osallistua seuraavaan myyntitapahtumaan... Jos en nyt ihan vielä myyjäksi niin ainakin ostajaksi. Nostetta käsityöyrittäjille ja ihanaa joulunodotusaikaa sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa joulun odotusta sinullekin! :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!