sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ihana lumi!Olen selvinnyt mielestäni melko hyvin harmaasta marraskuusta. Perjantaina tuli pieni lumikerros, ja huomaan, että fiilis on yllättävän paljon valoisampi. Tiedän, ja osa teistä vanhemmista lukijoistakin tietää, että olen lumen tyttö. Olen pohjoisesta kotoisin, tottunut kunnon lumiseen talveen ja kipakkaan pakkaseen. Muutama luminen talvi täällä etelässä ennen viime talvea olivat minun juttuni. Lumityöt ja hiihto tuntuivat niin hyvältä.

Tänä viikonloppuna on otettu ilo irti muutenkin kuin talvirenkaita vaihtamalla. Suojasin pihaa ja remonttikasoja perjantaina ennen sadetta. Sain myös viime tipassa laitettua tuoreelle luumupuulle pupusuojan. Kylpyhuoneessa odottaa muutama iso ulkokukkaruukku täynnä multaa. Tarkoitukseni on istuttaa kanervat isoon pataan ruukkujen multaan.

Lumi toi myös fiiliksen pienestä joulukoristelusta. Kävin fiilistelemässä joulun tunnelmaa Monday to Sunday Homen Päivin puodissa ja kotona. Muutama valikoitu lahja ja jotain ihan pientä itsellekin lähti mukaani. Kotona siivoilimme pienten tyttöjen huonetta ja virittelimme valosarjan ikkunaan.

Sunnuntaina veimme teinineidin kanssa kummityttöni ratsastamaan issikoilla. Valkoinen maasto oli kaunis, matkalla näimme jopa hirviä ja peuroja. Kylläpä tuli taas kiva fiilis!

Eikös ole muuten mainio possu? Possu ja heppa kulkivat kaksistaan pitkin tallin pihaa vapaana. Röh röh! Hauskaa maanantaita!

We had a lovely, white weekend. Some Christmas present shopping, cleaning, decorating and most of all riding in the forest.
Have a lovely Monday!

10 kommenttia:

 1. Ihan totta, tosi hauska parivaljakko yhdessä tepastelemassa ;-)
  Ensi viikonlopusta: vien viikolla matot Leealle, viekö samalla sen orren ja köydet, joilla matot viime markkinoilla roikkuivat mun katoksesta? Ihanaa viikkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kuin paita ja peppu... Laitoin sulle mailia mattoasioista! :)
   Ihkua viikkoa sullekin!

   Poista
 2. Lunta tuli täälläkin viimeviikolla...nyt on kova tuuli ja lumi sulaa uhkaavasti....Rakastan lunta ja rakastan talvea..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumen rippeitä täälläkin enää katsellaan. Lapset osaavat kyllä nauttia niistäkin!

   Poista
 3. Lumi on minunkin juttuni, ahdistaa kovasti synkkyys ja musta asfaltti joka nielee kaiken valon. Täälläkin oltiin riemumielin kun tuli lunta, nyt taas sataa vettä! :( Toivottavasti pian päästään nauttimaan oikeasta talvesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä etelässä juuri tämä marraskuun perinteinen veivaus, että tuleeko lunta vai ei on tylsää. Mutta peukut pystyssä, että kunnon talvi saapuisi!

   Poista
 4. Voi että, ihastuin näihin kuviin! Olet niin hauskasti saanut lumiset näkymät värikkäiksi ja iloisiksi. Eläimetkin on kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eläimistä tulee ainakin itselleni niin hyvä mieli!

   Poista
 5. Missä kävitte ratsastamassa issikoilla? Haaveilen nimittäin, että mekin joulun välipäivinä ehtisimme..

  Ihanaa joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa netistä Talli Fageräng, teillekin järkevän matkan päässä... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!