keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Tervetuloa lokakuu!Tänään luin aamurutiinien keskellä Sari Helinin kolumnin kaaosvuosien keskellä elävistä työssäkäyvistä äideistä. Samalla komensin lapsia syömään aamiaista, sytyttelin kynttilän ja ihastelin ulkona näkyvää ruskaa.

Tuon kolumnin luettuani tuli suuri helpotuksen tunne siitä, että olen itse hypännyt oravanpyörästä. Tuota kaaosta se ei poista, mutta vähentää sentään. Ehkä se oma pinna on myös hieman pidempi.

Viime päivinä meillä on ollut sadonkorjuun juhlaa. Viikonlopun sieniä riittää ruoaksi joka päivälle, toisen puun omenat kypsyvät vauhdilla ja yrtitkin päätin pelastaa sisälle pakkaselta suojaan. Ensimmäinen erä on kuivumassa saunan lauteilla.

Lokakuu saa siis tulla! Tiesittekö muuten, että seuraavaksi on sitten jo marraskuu ja sitten alkaa jouluhössötys!

We had a normal school morning today. Just an extra candle and some lovely autumn leaves outdoors. Feeling good to have slown down a little bit.
I´ve finally done some garden work before the first morning frost. Mushrooms, herbs and apples mostly. Ready for October!

6 kommenttia:

 1. Voi apua, se jouluhössötys tosiaan on ihan käsillä. :D Itsekin jo suunnittelin virkattuja joulukuusen palloja ja korttiaskarteluja, vaikka en aiemmin ole mikään jouluhössötys ihminen ollutkaan. :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi siihen jouluhössötykseen ei tarvitse mennä mukaan ennenkuin on sellainen oikea fiilis! Toki se fiilis voi iskeä jo lokakuussa varsinkin noiden käsitöiden suhteen! :)

   Poista
 2. Hyvä kolumni, etenkin loppuosa. Vanhemmissakin naisissa riittää virtaa :) Raikkaat syyskuvat!

  VastaaPoista
 3. Kolumnia en lukenut, mutta tiedän, että ympäristön paineet ovat yhteiskunnassa melkoiset ja harva miettii oikeasti, mitä minä haluan? Ja minä ei vällttämättä aina tarkoita itsekeskeisyyttä ja individulistista elämäntapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihmisillä on joka asiassa niin kiire, että hetken tauko (siis kunnon miettimistauko) tulee monesti vasta kunnon loppuunpalamisen kautta... Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!