perjantai 10. lokakuuta 2014

Hyödytön
Tällä viikolla olen pyörinyt remontin keskellä ja katsellut, kun apinamies tekee kahta työtä ja repeilee siinä sivussa remonttireiskaksi ja työnvalvojaksi. Välillä olen tarttunut imuriin ja siivonnut tavaroita paikoilleen. Kaiken keskellä olen kokenut olevani hyödytön.

Oma tekemiseni on tuntunut hyödyttömältä puuhastelulta, jota kukaan ei arvosta ja joka ei hyödytä yhtään ketään. Mieleni on tehnyt painua piilopirttiin, pois arkisen elämän keskeltä.

Tällaisia viikkoja tulee. Onneksi tiedän, että ensi viikko on taatusti parempi. Sitä odotellessa keittelen kahvit ja kuuntelen, milloin talo romahtaa. Putkimies on varsin kovaääninen. Ai niin, ei taida onnistua kahvittelu, koska vesi on poikki. Onneksi on kuitenkin teetä kannussa.

Voikaa hyvin ja nauttikaa viikonlopusta! Kuvissa remonttijuttujen lisäksi piristäviä asioita viikon varrelta!

I´ve had a stupid week. The renovation goes on, and I´ve felt myself very useless. Happy that it´s almost weekend! Take care of yourself!

14 kommenttia:

 1. Nonna rakas, et ole hyödytön! Muista se aina. Jos ei kukaan siivoilisi remonttireiskojen jälkiä, ette pystyisi edes asumaan kotonanne. Olet korvaamaton! Puuhastelusi tuo sitä paitsi iloa niin niin monelle!

  VastaaPoista
 2. Vai vielä hyödytön! Minulle ainakin olet antanut paljon inspiraatioita. Nyt viimeksi innostuin tarttumaan vanhoihin vaatteisiin, leikkaamaan niitä kuteeksi ja uskaltamaan kokeilla monivärimaton (nooo, harmaita mutta eri sävyisiä) virkkaamista. Hienolta näyttää!
  Sitäpaitsi olen ja vieläpä kokemuksesta, samaa mieltä tuon Nupun kanssa siitä että rakennussiivoojat ovat niitä näkymättömiä ahertajia joita ilman remppahommat etenisi hitaasti ja hankalasti. Jos ollenkaan...
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että olet saanut inspiraation! Laitapas blogiisi kuvia, kun saat jotain valmista tai sinne päin!
   Mun luonteella ei olla rakennussiivoojia, kun äijät "tahallaan" tekee sotkuista hommaa ja joka päivä siivotaan samoja nurkkia... Onneksi ei rakenneta taloa! :)

   Poista
 3. Tsemppiä ja pitkää piuhaa remontin keskelle. Ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna. Just katselin vanhoja remppakuvia blogista kesäkuun alusta. Kyllä silloin oli vielä pitkä pinna...
   Kivaa viikonloppua sullekin! Meillä syntyy kattoa!

   Poista
 4. Tsemppiä remppaan ja arvostan todellakin siivouspanostasi! Ilman siivoajaa työturvallisuus ja -teho kärsivät tosi oleellisesti, eikä remppaajakaan siinä enää tunne pian itseään hyödylliseksi kaiken sotkun keskellä, jos joutuu koko ajan miettiä mihin astuu. Iloa syysviikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla on varmaan jokin asennevamma! Iloista syysviikonloppua sinne metsän taakse myös!

   Poista
 5. Rempan keskellä asumisessa kysytään varmasti pinnaa... Tsemppiä sinne! Jatka vaan touhuilujasi - Luultavasti jos lähtisit piilopirttiin aika pian perääsi soiteltaisiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh, enpä tiedä soiteltaisiinko perään vai yrittäisivätkö sinnetellä omin voimin. Mutta minnepä tästä nyt piiloilemaan... Eiköhän tämä kasvata, kun remppailee! Heh!

   Poista
 6. Pakko sanoa, että vaikket remomttireiskana kaikkea osiaisi, niin uskon kuitenkin, että kun vilkaiset ympärillesi ja näät lapsesi, tiedät olevasi kaikkea muuta kuin hyödytön :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä ei vaan koe olevansa niin hyödyllinen, vaaan enemmänkin sellainen itsestäänselvyys muille... Mutta kyl tää tästä!

   Poista
 7. Tuo smoothie on niin ihanan värinen, että siemaisisin sen kituusini ihan heti ja mielelläni.
  Parempaa ensi viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Smoothie oli herkkua! Ja viikko on jo alkamassa kivasti... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!