perjantai 31. lokakuuta 2014

Ilon hetkiäTällä viikolla olen nauttinut pienistä ilon hetkistä. Iloa on taas ollut helppo löytää arjesta.

Meille saapui uusi pesukone ihanan isossa pahvilaatikossa. Lapset varasivat heti laatikon omaan käyttöönsä ja sovittiin, että jokainen saa koristella yhden sivun. Kuopus vietti eilen toipilaspäivää kotosalla ja taiteili oman sivunsa. Minä vetelin pohjan mustalla, kun sattui olemaan tela ja maali sopivasti esillä.

Olen siis vihdoinkin päässyt kunnon maalaushommiin. Kyllä uusi pinta saa aikaan ison ilon tunteen. Maalaus jatkuu ja ensi viikolla saadaan jo tavaraa varastoihin. Jipii. Näen jo silmissäni tanskalaistyylisen beach house -terassin. Näetkö sinäkin?

Leppoisaa viikonloppua! Meillä zumbaillaan ja maalaillaan! Pyhäinpäivä menee tänä vuonna rauhallisissa merkeissä. Pienemmät lapset saavat onneksi pukeutua halloween-asuihin koulussa.

Ps. Huomenna arvotaan!

Some moments of joy. I´ve been painting the outer walls. Can you get a feeling of a Danish beach house terrace? I can! Have a lovely weekend!


8 kommenttia:

 1. Nuo isot pahvilaatikot ovat kyllä ihan huippuja. Ainoat ongelmat tulevat, kun kireänutturainen äiti päättää, että nyt en enää halua katsella sitä laatikonrähjää olkkarin sisustuselementtinä. ;)

  Ja mä niin näen sen hienon terassin. :) Mukavaa Halloweenia vaikka vähän rauhallisemmissakin merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli yksi jättipahvilaatikko, jonka sisällä lapset halusivat vuorotellen nukkua. Pää siellä suljetussa päässä, pieni aukko päällä vaan. Hurjia, mä en olis nukkunut...
   Mukavaa halloweenia ja pyhäinpäivää teillekin!

   Poista
 2. Maalaaminen on kiitollista hommaa kun eteneminen näkyy heti :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olen jopa välillä miettinyt, että pitäisikö opiskella maalariksi!
   Kivaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 3. Hienoa että iloa löytyy ja asiat edistyvät! Jaa-a, pitäisi itsekin joskus varmaan maalata jotain :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tuuminut, että pitäisi maalata tosiaan muutenkin kuin remontin yhteydessä. Kalusteita ja ihan seiniäkin. Ei ole iso homma ja tulee iso piristys!
   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Joo mä näen sen terassin ja näen myös meidät siinä istuksimassa skumppalasit kädessä...! Hienolta siis näyttää. Mukavaa pyhäinpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Mukavia juhlia teille! Olikos ne rapu-sellaiset? Meillä ollaan pitkästä aikaa ihan rauhassa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!